Jump to content
Existing user? Sign In  

Sign InSign Up
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
Prezintă-te Sprijină comunitatea Intră pe Discord
AleksandruAdv

Gamemode Sinned RPG - AleksandruAdv / superior version.

Recommended Posts

- Ceau clan, a revenit leaks muama frate dupa o saptamana imi fac aparitia, salut inca odata, salut , salut nu aplaudati ms va rog pa.

- Gamemode-ul este la o versiunea superioara fata de cea care este rulata de sezonierul Flint (sinned.ro | panel.sinned.ro), le am si montat alea bagamias gatu lor ca ma duc peste ei, infine, asta e cu totu si cu totu cu mult peste versiunea lor ce-i drept, ce contine acest gamemode?

- Majoritatea le puteti vedea pe server, dar cum Aleksandru sefu vostru stie ca chiar n-o sa faceti niciun efort sa vedeti cum e, ci o sa-l porniti direct, o sa va spun.

- Canal pentru a vedea cateva update-uri decursate in aproape 2 saptamani: (logic ca n-am postat tot ce-am facut dar hei dc nu: https://www.youtube.com/channel/UCY3SQThSREkIlHD3l9zZO_w?view_as=subscriber

- Sistem garaje cu 2 interioare si full options, block unblock, Golden account, premium account, pet system, destul de avansat as zice, dar habar n-am daca l am terminat, garajele alea parca au o mica problema la interior, nu l am terminat nici pe ala, ca am renuntat la proiect, actiuni de cacat, convorbiri, plozii de 12 ani, etc.

- Mic rezumat pentru Lexus:

- Esti taran, stiu ca te rogi, esti catolic, imi bei bota, imi bei bota, esti prost taran ratat si un caracter jegos. a da si n-ai facut plata, bagamias..

- Niciun bug major detectat, pe el s-a dus 50 in 187 de ticks, nu mai am eu poza ca mna, server-ul n-a fost nici solicitat, plus d-asta aleksandru mafiotu, a dat-o si pe optimizare cat de cat (glumesc, nici macar nu m-am efortat 10%), pentru ca nu aveam pofta de pawn, nici acum nu pot sa zic ca nu am, dar am primit niste oferte bune`(foarte), si ma gandesc.

- Mesaj de interes public : aleks.records pe insta pentru a vedea daca tata aleksandru mai bea bere sau altele activitati racoritoare cu bineinteles probabil alchool.

- Alt mesaj handicapat de interes poate neplubic: Acum 121 de zile am deschis grup-ul de discord 'Developers Romania', Q: de ce atatia membri? A: Nu m-am ocupat bos, de acum ma ocup mersi, am lansat asta sa rup globu pamantesc la fel cum am spart learntwoplay ala in 24h wrong, scuzati posibila nereclama la cancer.

- Link invite discord: https://discord.gg/84YwMpY

- A da, Aleksandru is back.

- Ultimu mesaj: ba baietii ms de incurajari si chesti miati zis pe discord asa ca am decis sami lansez proiectilul aici, da sunt inapoi probabil multi nu stiti engleza (radeti), ms baieti cu adevarat sunteti tari si o sa mai postez diferite shituri.

- Link download:

Protected content!

    Reply to this topic to see the protected content.

- Se accepta: Up, Paypal, Paysafe, Transfer Bancar. Si dati up in plm

- For business: KingAleksandruAdv#9178.

                                                                                                       By the KiNG,

                                                                                                              AleksandruAdv

Edited by AleksandruAdv

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

Powered by Invision Community

×
×
  • Create New...