Jump to content

San Andreas Roleplay - Roleplay Project


GoFUS
 Share

Recommended Posts

tkthGt7.png

ucp.sa-rp.ro // forum.sa-rp.ro // pd.sa-rp.ro // fd.sa-rp.ro

server.sa-rp.ro:7777

 

  • San Andreas Roleplay - cine suntem?

San Andreas Roleplay, are la activ un an, aceasta a pornit cu un mod de joc unicat, pornit in Red County, urmand sa se mute in Los Santos. Suntem o comunitate de Hard Roleplay, cu bucurie spunem ca suntem singura comunitate stabila si de actualitate din Romania. Comunitatea primeste orice tip de jucatori, fie jucatori deja experimentati in ale roleplay-ului, fie jucatori de rpg ce doresc sa invete sa joace acest mod, considerat complicat de multi. Staff-ul nostru este format de jucatori de roleplay redenumiti ce au la activ ani de roleplay. Acestia va stau la dispozitie pentru a va invata sa intelegeti acest mod de joc.

  • San Andreas Roleplay - cum imi fac un cont?

HJcW4nz.png Odata intrati pe ucp.sa-rp.ro apasati butonul inregistrare unde va creati un master account (username-ul trebuie sa fie simplu, fara spatii)

1yDLjP6.png

 

Odata ce masteracc-ul a fost creat, apasati pe butonul Spre Aplicatie, aici trebuie sa raspundeti quiz-ului de roleplay, pentru a va putea creea caracterele. Regulamentul il gasiti la urmatorul link: https://forum.sa-rp.ro/viewtopic.php?f=5&t=853 

PRgN0CQ.png

1wfP076.png 

Odata ce ati trecut de quiz, apsati pe butonul Creaza caracter.

eOXIIgC.png

In primul camp trebuie sa puneti PRENUMELE caracterului, acesta nu trebuie sa fie de nationalitate romana, caracterele de nationalitate romana trebuiesc aprobate de un administrator.

La al doilea camp trebuie sa puneti NUMELE DE FAMILIE a caracterului.

La al treilea camp alegeti sex-ul caracterului.

La al patrulea camp trebuie sa puneti anul de nastere a caracterului.

In ultimul camp trebuie sa creati o biografie pentru caracter de minim 150 de cuvinte. 

 

Acum caracterul se afla in asteptare, un membru al echipei administrative il va vizualiza cat mai repede posibil si va va afisa un raspuns.

yWqcr4k.png

 

  • San Andreas Roleplay - care este playerbase-ul nostru?

Playerbase-ul este decent pentru un server de roleplay, in timpul scolii sunt undeva la 40 jucatori online seara, iar in weekend-uri trece usor de numarul de 50 de jucatori, speram ca cu timpul acest playerbase sa creasca.

 

Multumim pentru atentia acordata.

 

Link to comment
Share on other sites

  • 4 months later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...