Jump to content

de ce nu există servere rp în ro?


Kingsley
 Share

Recommended Posts

acm 2 ani am jucat pe un server de rp, nu românesc, găsit pe hosted tab. de atunci m-am cam și lăsat de joc.

a fost o experiență pentru mine cu muult mai frumoasă și fașcinantă decât primele mele zile de sa:mp-ist pirlit pe redzmax.

v-aș povesti pe lung cât de interesante au putut fi cele câteva zile petrecute printre străini (pot spune că pot fi descrise ca într-o poveste dintr-un film de acțiune), dar timpul nu îmi permite.

----

ceea ce vreau să conștientizați (mai ales ăia cu întrebarea clasică cu dacă se mai merită să deschizi server de sa:mp - ca florin ăla de la status updates), e că rp-ul românesc, cunoscut ca RPG (că numai RP nu e) a devenit anost, repetitiv. fiecare server care apare, seamănă cu celelalte, exceptând aspectul.

lumea nu s-a lăsat de sa:mp, pentru că jocul în sine a devenit vechi. există atâtea modpack-uri pe net care îl pot aduce să arate mai ceva ca GTA V. Mapa poate fi rescrisă de la 0 de orice mapper iscusit și cu creativitate. lumea s-a lăsat pentru că după 4, 5 sau 6 ani de tot schimbat servere și făcut același lucru: făcând bani la aceleași joburi, cumpărat biz, casă și mașină, după care intrat facțiune, obținut lider și poate admin (nu mai pun că multe se deschideau, făceau ceva bănuți din donație să scoată profit de 50 de euro și după 2 săptămâni puneau lacătul) te plictisești, vrei să joci și altceva. vrei să încerci altfel de experiențe.

 

so, concluzie. faceți un server de rp cu sisteme inspirate de peste tot (numai din ro nu). și dacă sunteți maeștrii scrieți plugins în c++, luați moldoveni de știu rusă ca și ghizi (acolo toată lumea știe) și faceți servere pe modelul rușilor (am rămas cu gura căscată când am văzut ce sisteme are cel mai mare server de la ei, chiar dacă nu știu o boabă de rusă înafară de cyka blyat).

 

p.s. am intrat din greșeală pe site, am văzut status update-ul și am decis să vă ajut. chiar dacă am ps4 cu fifa19, gta v, nfs payback, chiar imi e dor să joc niște sa:mp, mai ales rp cum era pe serverul ala de straini

Edited by Kingsley
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Roleplay-ul din romania nu mai este jucat de ceva vreme, din cauza viermilor ce au tot deschis servere cu gamemode-uri asemanatoare cu cele existente. Au existat gamemode-uri si bune, si servere maricele, la momentul asta pana si Romania Roleplay de care toti stiti este pe cale sa cada, abea de mai au si ei jucatori. Am avut si eu cateva proiecte de Hard Roleplay cativa ani, insa toate au cazut, din cauza jucatorilor, toti au revenit pe ro rp din cauza ca exista bunuri, pile, etc si altii au plecat prin afara pe LS RP. Jucatorilor le este urat sa se mai apuce de un server de roleplay deoarece stiu ca toate vor sfarsii.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...