Jump to content

Georgikan

Member
  • Posts

    21
  • Joined

  • Last visited

About Georgikan

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Georgikan's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Reputation

  1. Am uitat sa postez noutatile, nu am poze momentan si voi reveni cu ele maine. Am intampinat o problema de spate intre timp si acum urmez un tratament, ce ma impiedica sa stau ore in sir la pc. RENTCAR >> -eliminate vehiculele statice pentru rentcar din fiecare oras din baza de date; -refacut tot rentcar-ul, acum este pe comanda si pe stock-uri la vehicule in dialog; -optiunea de lock/unlock a fost modificata intrucat sa fie permisa si la vehiculele de rent. TRUCKER >> -eliminat tot fostul job, era asemanator a celui de pe bugged; -adaugate 6 optiuni in dialog, de la skill 1 la skill 6 iar la selectarea traseului veti primi random un checkpoint din cele 9 active din fiecare categorie; -adaugata optiunea de lock/unlock; -remorca se va atasa automat la pierdere acum; JOB-URI >> -la fiecare traseu al fiecarui job acum se va primi intre si 1 si 5 premium points, ma gandesc ca-n iulie sa imi deschid un server micut si nu o sa vreau donatii pe el, o sa las playerii sa obtina lucruri din /shop din activitati; ALTELE >> -dezactivat /shop momentan, va trebui rescrisa; -rescrisa comanda /gps; -rescrisa comanda /hqs; -rescrisa comanda /jobs; -rezolvat un bug ce nu salva locatia de /park a vehiculului in baza de date -rezolvat un bug ce nu salva tuning-ul vehiculului dupa folosirea comenzii /park; -eliminat sistemul de garaje & race.
  2. Arms Dealer - job-ul a fost refacut in totalitate. job-ul initial era ca cel de pe bugged, basic, 2 checkpoint-uri. - job-ul a fost mutat intr-o noua locatie - la tastarea comenzii /getmats veti primi o cutie de materiale in mana pentru a o livra (trebuie reglata pozitia cutiei in mana); - odata ajuns la checkpoint, va trebui sa va dati jos din vehicul si sa apasati tasta 'H' in spatele vehiculului pentru a prelua cutia; Bus Driver - job-ul a fost refacut in totalitate. job-ul initial era ca cel de pe bugged; - job-ul a fost mutat intr-o alta locatie; - la tastarea comenzii [/work] va vor fi afisate 2 trasee, selectionarea traseului ramane la alegerea voastra; - pe traseu nu este nimic special momentan, doar trebuie sa mergeti din checkpoint in checkpoint; incerc sa revin cu noi modificari duminica.
  3. Sssalut! De curand, am inceput sa lucrez la o editare a gamemode-ului lui AndreIGB, postat pe internet. Nu stiu de la ce gamemode a plecat el cu edit-ul, insa eu voi incerca sa il modernizez imbinand mai multe lucruri de pe serverele mari din Romania, incercand sa il duc la o versiune finala cat se poate de diversificata. Voi incerca sa postez saptamanal, poate chiar zilnic update-urile efectuate in acesta. Pentru inceput, pot spune ca am facut urmatoarele lucruri: -modificari in baza de date; -optimizate mai multe functii si multe alte lucruri eliminate; -eliminate mai multe sisteme nefolositoare; voi reveni in curand cu niste videoclipuri cu ceea ce am modificat pana acum, succes.
  4. Username: georgikan Nume real: George Vârstă: 18 ani Unde locuiești: Constanta Ocupație: baschet, liceu Hobby-uri: jocuri pe pc, activitati in aer liber, cluburi Cum ai aflat de comunitate?: am cautat odata o resursa pentru server si am dat de aceasta comunitate Ce limbaje de programare cunoști?: incerc sa invat pawn, sunt inca boboc :)) Alte precizări: nu am, salut
  5. doar mie nu imi merge link de download?
×
×
  • Create New...