Jump to content

irinelbro69

VIP
  • Posts

    235
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    7

Everything posted by irinelbro69

  1. Acest minigame este inspirat dupa jocul cu bombe de pe superbet. Poti sa-ti alegi 1, 3, 5 sau 7 bombe iar castigul este tot mai mare in functie de nr. de bombe alese. Daca ai un castig de minim 1x poti da cash out. Pretul acestui sistem este de 5 euro, ca metoda de plata accept doar PayPal / transfer bancar. Puteti sa ma contactati pe Discord: irinelbro69#8416 sau printr-un mesaj aici pe forum.
  2. cv de calitate

  3. Sistemul a fost scris in luna februarie, m-am decis sa-l pun la vanzare deoarece zace prin PC nefolosit. Poate o sa mai vand si alte chestii. Premiile pot fi modificate/adaugate foarte usor iar sansele pot fi modificate dupa bunul plac. Pretul acestui sistem este de 10 euro, ca metoda de plata accept doar PayPal / transfer bancar. Puteti sa ma contactati pe Discord: irinelbro69#8416 sau printr-un mesaj aici.
  4. Topicul a fost marcat ca fiind rezolvat Dacă se dorește redeschiderea acestuia, contactați un moderator. Toate topicurile rezolvate/nerezolvate ajung aici: https://www.leaks.ro/forum/101-closed-topics/ sau click.
  5. După cum știti, open.mp a fost lansat în varianta beta ieri, 20 aprilie. M-am gândit că v-ar fi util un tutorial cum să vă muțați serverul foarte ușor pe open.mp. Înainte de a face trecerea pe open.mp este recomandat să vă updatați librăria YSI (dacă folosiți) la ultima versiune (https://github.com/pawn-lang/YSI-Includes/releases). Bun, să începem. Pentru început trebuie să descărcăm varianta de server pentru Windows de aici. Extragem fișierele din arhivă într-un folder. Acum copiem folderele gamemodes, plugins și scriptfiles + dll-urile și server.cfg din folderul cu samp-server.exe în folderul open.mp. Dacă folosiți YSF trebuie să-l ștergeți de la plugins din server.cfg deoarece acesta este incorporat în open.mp. Și, în final, deschideți omp-server.exe. Ar trebui să funcționeze. Erori/warning-uri frecvente [Warning] Parameter count does not match specifier in Script_CallAll. callback: @@Iter_ActorDo - fmat: iii - count: 2) Pentru a rezolva acest warning trebuie să updatați librăria YSI la cea mai noua versiune (YSI). [22:35:11] [Info] [debug] Run time error 19: "File or function is not found" [22:35:11] [Info] [debug] PC_Init [22:35:11] [Info] [debug] PC_RegAlias [22:35:11] [Error] File or function is not found Pentru a rezolva această eroare trebuie să folositi versiunea de PawnCMD special facuta pentru open.mp: https://github.com/katursis/Pawn.CMD/releases/tag/3.3.6-omp * tnx @KsenonAdv de reply * Sper că v-a fost de folos acest topic.
  6. Topicul a fost închis din lipsă de interes. Dacă se dorește redeschiderea acestuia, contactați un moderator. Toate topicurile rezolvate/nerezolvate ajung aici: https://www.leaks.ro/forum/101-closed-topics/ sau click.
  7. https://www.leaks.ro/topic/8468-vand-gamemode-de-la-0-rpg/
  8. Topicul a fost închis din cauza nerespectării modelului de postare. Poți crea alt topic respectând modelul de postare specific categoriei în care postezi.
  9. Nup, nu e pe net. E gamemode inceput de mine pe 21 dec 2019.
  10. Username: irinel77z Varsta: 16 Ce vinzi?: Gamemode de la 0 RPG scris in perioada 2020-2021. Dovada (că sunteti in posesia produsului) OBLIGATORIU: Pret: 30 euro / 150 lei (PayPal / Transfer bancar). Detalii de contact: Discord: irinel77#3505, Instagram: @irinelbro69 sau email: irinelbro69@gmail.com Alte precizari: Gamemode-ul a rulat in trecut pe rpg.l*******a.ro si a avut un numar de aprox. 190 tick-uri la 95 on. Am refacut si reparat cateva sisteme dupa ce am decis sa iesim din comunitate (din cauza unui singur om - pt cei care se intreaba de ce n-am continuat cu acest gm) si sa ne apucam de un alt gamemode de la 0 cu un cod foarte bun. Nu e cod scris cu picioarele, mai sunt probabil cateva functii neadaptate inca pentru un cod bine scris in zilele de astazi. Ofer suport 7 zile de la cumparare pentru repararea bugurilor (important e sa raportati orice bug in cele 7 zile de suport, le rezolv cu mare drag). O sa va las cateva video-uri cu cateva sisteme din acest gamemode mai jos si cam ce update-uri i-au fost aduse in timp ce a rulat pe comunitatea l*******a. Rog seriozitate! ** Am decis sa cenzurez numele comunitatii deoarece nu doresc sa le fac reclama. ** Lista update-uri: https://pastebin.com/3NnUC4vu
  11. Topicul a fost șters. Pentru mai multe informații contactați moderatorul responsabil.
  12. Topicul a fost închis din cauza nerespectării modelului de postare. Poți crea alt topic respectând modelul de postare specific categoriei în care postezi.
  13. Topicul a fost șters. Pentru mai multe informații contactați moderatorul responsabil.
  14. Topicul a fost șters. Pentru mai multe informații contactați moderatorul responsabil.
  15. Topicul a fost marcat ca fiind rezolvat Dacă se dorește redeschiderea acestuia, contactați un moderator. Toate topicurile rezolvate/nerezolvate ajung aici: https://www.leaks.ro/forum/101-closed-topics/ sau click.
  16. Topicul a fost marcat ca fiind rezolvat Dacă se dorește redeschiderea acestuia, contactați un moderator. Toate topicurile rezolvate/nerezolvate ajung aici: https://www.leaks.ro/forum/101-closed-topics/ sau click.
  17. Topicul a fost închis din lipsă de interes. Dacă se dorește redeschiderea acestuia, contactați un moderator. Toate topicurile rezolvate/nerezolvate ajung aici: https://www.leaks.ro/forum/101-closed-topics/ sau click.
×
×
  • Create New...