Jump to content

irinelbro69

VIP
  • Posts

    235
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    7

irinelbro69 last won the day on September 3 2023

irinelbro69 had the most liked content!

4 Followers

About irinelbro69

  • Birthday April 4

Retained

  • Member Title
    #16

Contact methods

Profile Information

  • Gender:
    Băiat/Boy
  • Location:
    127.0.0.1

Recent Profile Visitors

4,815 profile views

irinelbro69's Achievements

  1. Salut, Vreau admin pe bugged!

    1. irinelbro69

      irinelbro69

      salut, acceseaza bugged.ro/premium

    2. pericsq_0
    3. pericsq_0

      pericsq_0

      Nu merge bugged.ro/premium frate @irinelbro69

  2. Acest minigame este inspirat dupa jocul cu bombe de pe superbet. Poti sa-ti alegi 1, 3, 5 sau 7 bombe iar castigul este tot mai mare in functie de nr. de bombe alese. Daca ai un castig de minim 1x poti da cash out. Pretul acestui sistem este de 5 euro, ca metoda de plata accept doar PayPal / transfer bancar. Puteti sa ma contactati pe Discord: irinelbro69#8416 sau printr-un mesaj aici pe forum.
  3. cv de calitate

  4. Sistemul a fost scris in luna februarie, m-am decis sa-l pun la vanzare deoarece zace prin PC nefolosit. Poate o sa mai vand si alte chestii. Premiile pot fi modificate/adaugate foarte usor iar sansele pot fi modificate dupa bunul plac. Pretul acestui sistem este de 10 euro, ca metoda de plata accept doar PayPal / transfer bancar. Puteti sa ma contactati pe Discord: irinelbro69#8416 sau printr-un mesaj aici.
  5. Vreau admin pa beta bugged frate 🔥

  6. da-mi pile pe bugged te rog

  7. Topicul a fost marcat ca fiind rezolvat Dacă se dorește redeschiderea acestuia, contactați un moderator. Toate topicurile rezolvate/nerezolvate ajung aici: https://www.leaks.ro/forum/101-closed-topics/ sau click.
  8. După cum știti, open.mp a fost lansat în varianta beta ieri, 20 aprilie. M-am gândit că v-ar fi util un tutorial cum să vă muțați serverul foarte ușor pe open.mp. Înainte de a face trecerea pe open.mp este recomandat să vă updatați librăria YSI (dacă folosiți) la ultima versiune (https://github.com/pawn-lang/YSI-Includes/releases). Bun, să începem. Pentru început trebuie să descărcăm varianta de server pentru Windows de aici. Extragem fișierele din arhivă într-un folder. Acum copiem folderele gamemodes, plugins și scriptfiles + dll-urile și server.cfg din folderul cu samp-server.exe în folderul open.mp. Dacă folosiți YSF trebuie să-l ștergeți de la plugins din server.cfg deoarece acesta este incorporat în open.mp. Și, în final, deschideți omp-server.exe. Ar trebui să funcționeze. Erori/warning-uri frecvente [Warning] Parameter count does not match specifier in Script_CallAll. callback: @@Iter_ActorDo - fmat: iii - count: 2) Pentru a rezolva acest warning trebuie să updatați librăria YSI la cea mai noua versiune (YSI). [22:35:11] [Info] [debug] Run time error 19: "File or function is not found" [22:35:11] [Info] [debug] PC_Init [22:35:11] [Info] [debug] PC_RegAlias [22:35:11] [Error] File or function is not found Pentru a rezolva această eroare trebuie să folositi versiunea de PawnCMD special facuta pentru open.mp: https://github.com/katursis/Pawn.CMD/releases/tag/3.3.6-omp * tnx @KsenonAdv de reply * Sper că v-a fost de folos acest topic.
×
×
  • Create New...