Jump to content
Welcome, Guest
Existing user? Sign In

Sign InOr sign in with one of these services

Sign Up

RadutzAdev

Users
 • Content Count

  16
 • Joined

 • Last visited

About RadutzAdev

 • Rank
  Advanced

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Recomand, scripter fortaaa
 2. Username: iAlecsAdv Nume gamemode: Burned BIG EDIT 75% B-HOOD (mici probleme la pornirea acestuia) Creator (sau editor): Edison - Creator, iAlecsAdv - Editor Poze/Video în care prezinți modul de joc: https://imgur.com/a/tWc8rM1 - am omis multe lucruri de prezentat.. mai era si un job unic si un sistem belea de prin LS pe care va las sa il gasiti, duel system , bitcoin system, etc.. Link Virustotal: https://www.virustotal.com/#/file/21d1a0446af5e7300d1d0eff3143b91b91f535bc4c5f7518401dc313a48c9bb2/detection Link download: Hidden Content Reply to this topic to see the hidden content. Link Include (cele bune) : Hidden Content Reply to this topic to see the hidden content. Alte precizări: Sper sa va placa sunt zeci de sisteme unice prin el de nici eu nu mai stiu de ele, 2 insule facute de mine ca nhaa sunt si mapper, si inclusiv un spring quest cu checkpoint-uri, babe si flori :)) o sa ma bag sa incep un gm de la 0 si sa caut o comunitate pe care sa fiu scripter va pwp si sper sa aveti multi playeri pe server cu acest gamemode frumix, va dau si panel full-compatibil Pacat ca nu merge gamemodeul..
 3. mie imi 4 errori .... ai rezolvare cv?
 4. gggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggg ESTI EDISON 2 IN PLM MANEEEEEEEEEE MSSSS

DESPRE NOI

Leaks.ro este o comunitate de discuții legate de programare, gaming, tech, grafică și ajutor în diverse domenii. Este locul potrivit în care vei găsi orice în materie de resurse pentru dezvoltarea proiectului tău.


ACEST SITE APARȚINE ȘI ESTE ADMINISTRAT DE LEAKS GROUP SRL


Hosting provided by SiteBunker.ro SSL Secured

UTILE

Theme
Language
Contact Us
×
×
 • Create New...