Jump to content
Welcome, Guest
Existing user? Sign In

Sign InOr sign in with one of these services

Sign Up

Speech

Users
 • Content Count

  59
 • Joined

 • Last visited

About Speech

 • Rank
  Legend

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Imi cer scuze pentru 2x, dar nu merge edit. Eroarea respectiva, in cazul tau, se datoreaza faptului că nu detii fisierul streamer.dll in folderul plugins. Trebuie sa il descarci, si pui atat fisierul .DLL in plugins, cat si fisierul .inc in pawno->include, dupa care recompilezi si deschizi modul de joc.
 2. Ceea ce a vrut Cosmin sa spună, este că trebuie să ai fisierul streamer.inc in pawno-> include, aceeasi versiune cu streamer.dll/streamer.so, după caz, in folderul Plugins. De asemenea, dupa ce le pui pe aceeasi versiune, recompileaza gamemode-ul.
 3. Mulțumesc. Nu stiu, mi-a venit ideea din acel topic, dupa cum am spus.
 4. Salut, am revenit cu o noua prezentare a unui sistem de Fish, si unul de Job Goal. Mentionez faptul că ideea de progress bar si click-uri sa prinzi pestele, mi-a venit din acest topic: Video cu prezentarea:
 5. Bigzone in sus, bigzone in jos
 6. Bă succes..dar ca să ceri bani, când dacă te pune cineva să faci ceva tu cauți pe net tutoriale și etc..nu mi se pare normal :))

DESPRE NOI

Leaks.ro este o comunitate de discuții legate de programare, gaming, tech, grafică și ajutor în diverse domenii. Este locul potrivit în care vei găsi orice în materie de resurse pentru dezvoltarea proiectului tău.


ACEST SITE APARȚINE ȘI ESTE ADMINISTRAT DE LEAKS GROUP SRL


Hosting provided by SiteBunker.ro SSL Secured

UTILE

Theme
Language
Contact Us
×
×
 • Create New...