Jump to content

denisbehappy

Member
  • Posts

    25
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by denisbehappy

  1. Salut, zilele astea am avut ceva mai mult chef de scripting si am creeat un sistem de garaje. Sper sa va placa! Nu e retusat 100%, dar in mare cam asta e.
  2. Username: denisbehappy Creator: Eu, denisbehappy Tutorial/Ghid: Register & Login. Am hotarat sa incep un gamemode de la 0, pe youtube sa zic asa Ca sa nu fac prea multe topicuri, las doar asta aici, pe canal sunt 7 episoade in total.
  3. Macar de acum vei cere plata altcandva decat la sfarsit
  4. Mersi. Sincer, nici eu nu mi-am dat seama cum a trecut timpul... si eu m-am intrebat acelasi lucru.
  5. Nu inteleg de ce nu pot da edit la topic. M-am grabit si ... am uitat sa pun video-ul :))
  6. Banuiesc ca ai copiat de undeva chestiile astea, ma rog. 1. Ideea e ca pentru a folosi "case" in loc de "if" ai nevoie si de "switch". (pentru ca iti si spune chestia asta in compiler) 2. Deci, prin urmare: deasupra de "// sistem rent car ..." adaugi switch(dialogid), apoi selectezi ambele tale dialoguri si apesi tasta "TAB". Apoi inchizi cu o alta acolada pentru continutul din "switch". 3. Sper ca ai inteles, daca nu, posteaza publicul OnDialogResponse pe pastebin si o sa ti-l fac eu. Uite si un link din care sper ca vei intelege mai multe: https://forum.sa-mp.com/showthread.php?t=429357
  7. Username: denisbehappy Creator: eu, denisbehappy. Tutorial/Ghid: Este un tutorial simplu, relativ pentru a implementa conceptul de vouchere, asemanator b-hood.
  8. MODEL TOPIC: Username: denisbehappy Vârstă: 19, are vreo relevanta? Ce recrutezi?: Caut si eu un mapper cat de cat okay pentru a realiza cateva mape simple. Mentionez ca platesc pentru ca nu am timp sa stau in map editor sa fac eu. Nota: Daca totul iese bine si ne intelegem, cand voi mai avea nevoie de mape, tu vei fi contactat primul in viitor. Cerinta: Inainte de a da un reply sau a-mi da PM, vreau sa vad cel putin o lucrare realizata de tine. Ce oferi în schimb: bani Detalii de contact: PM, Denis Catalin #0684 Alte precizări: Atat
  9. https://www.rpg2.b-zone.ro/players/general/DenisCatalin
  10. Niciodata. B-Zone e cea mai interesanta comunitate din punctul meu de vedere. Pe B-zone am petrecut cel mai mult timp.
  11. Vad ca nu pot edita topicul, nu stiu de ce... vorbim de aproximativ 6.5kkk pe b-hood.
  12. Username: denisbehappy Varsta: 19 Ce vinzi?: Avere b-hood Dovada (că sunteti in posesia produsului) OBLIGATORIU: http://panel.b-hood.ro/user/profile/denisbehappy Pret: Avere B-Zone pe rpg2 sau 4 (ca na, de cand cu fuziunea e acelasi lucru) Detalii de contact: PM aici sau Discord: Denis Catalin #0684 Alte precizari: Daca sunteti interesati, stabilim cat pe cat si daca e nevoie, facem si cu intermediar.
×
×
  • Create New...