Jump to content

denisbehappy

Users
 • Content Count

  25
 • Donations

  0.00 EUR 
 • Joined

 • Last visited

About denisbehappy

 • Rank
  Advanced

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Salut, zilele astea am avut ceva mai mult chef de scripting si am creeat un sistem de garaje. Sper sa va placa! Nu e retusat 100%, dar in mare cam asta e.
 2. Username: denisbehappy Creator: Eu, denisbehappy Tutorial/Ghid: Register & Login. Am hotarat sa incep un gamemode de la 0, pe youtube sa zic asa Ca sa nu fac prea multe topicuri, las doar asta aici, pe canal sunt 7 episoade in total.
 3. Macar de acum vei cere plata altcandva decat la sfarsit
 4. Mersi. Sincer, nici eu nu mi-am dat seama cum a trecut timpul... si eu m-am intrebat acelasi lucru.
 5. Nu inteleg de ce nu pot da edit la topic. M-am grabit si ... am uitat sa pun video-ul :))
 6. Banuiesc ca ai copiat de undeva chestiile astea, ma rog. 1. Ideea e ca pentru a folosi "case" in loc de "if" ai nevoie si de "switch". (pentru ca iti si spune chestia asta in compiler) 2. Deci, prin urmare: deasupra de "// sistem rent car ..." adaugi switch(dialogid), apoi selectezi ambele tale dialoguri si apesi tasta "TAB". Apoi inchizi cu o alta acolada pentru continutul din "switch". 3. Sper ca ai inteles, daca nu, posteaza publicul OnDialogResponse pe pastebin si o sa ti-l fac eu. Uite si un link din care sper ca vei intelege mai multe: https://forum.sa-mp.com/showthread.php?t=429357
 7. Username: denisbehappy Creator: eu, denisbehappy. Tutorial/Ghid: Este un tutorial simplu, relativ pentru a implementa conceptul de vouchere, asemanator b-hood.
 8. MODEL TOPIC: Username: denisbehappy Vârstă: 19, are vreo relevanta? Ce recrutezi?: Caut si eu un mapper cat de cat okay pentru a realiza cateva mape simple. Mentionez ca platesc pentru ca nu am timp sa stau in map editor sa fac eu. Nota: Daca totul iese bine si ne intelegem, cand voi mai avea nevoie de mape, tu vei fi contactat primul in viitor. Cerinta: Inainte de a da un reply sau a-mi da PM, vreau sa vad cel putin o lucrare realizata de tine. Ce oferi în schimb: bani Detalii de contact: PM, Denis Catalin #0684 Alte precizări: Atat
×
×
 • Create New...