Jump to content
Welcome, Guest
Existing user? Sign In

Sign InOr sign in with one of these services

Sign Up

denisbehappy

Users
 • Content Count

  17
 • Joined

 • Last visited

About denisbehappy

 • Rank
  Advanced

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. MODEL TOPIC: Username: denisbehappy Vârstă: 19, are vreo relevanta? Ce recrutezi?: Caut si eu un mapper cat de cat okay pentru a realiza cateva mape simple. Mentionez ca platesc pentru ca nu am timp sa stau in map editor sa fac eu. Nota: Daca totul iese bine si ne intelegem, cand voi mai avea nevoie de mape, tu vei fi contactat primul in viitor. Cerinta: Inainte de a da un reply sau a-mi da PM, vreau sa vad cel putin o lucrare realizata de tine. Ce oferi în schimb: bani Detalii de contact: PM, Denis Catalin #0684 Alte precizări: Atat
 2. https://www.rpg2.b-zone.ro/players/general/DenisCatalin
 3. Niciodata. B-Zone e cea mai interesanta comunitate din punctul meu de vedere. Pe B-zone am petrecut cel mai mult timp.
 4. Vad ca nu pot edita topicul, nu stiu de ce... vorbim de aproximativ 6.5kkk pe b-hood.
 5. Username: denisbehappy Varsta: 19 Ce vinzi?: Avere b-hood Dovada (că sunteti in posesia produsului) OBLIGATORIU: http://panel.b-hood.ro/user/profile/denisbehappy Pret: Avere B-Zone pe rpg2 sau 4 (ca na, de cand cu fuziunea e acelasi lucru) Detalii de contact: PM aici sau Discord: Denis Catalin #0684 Alte precizari: Daca sunteti interesati, stabilim cat pe cat si daca e nevoie, facem si cu intermediar.

DESPRE NOI

Leaks.ro este o comunitate de discuții legate de programare, gaming, tech, grafică și ajutor în diverse domenii. Este locul potrivit în care vei găsi orice în materie de resurse pentru dezvoltarea proiectului tău.


ACEST SITE APARȚINE ȘI ESTE ADMINISTRAT DE LEAKS GROUP SRL


Hosting provided by SiteBunker.ro SSL Secured

UTILE

Theme
Language
Contact Us
×
×
 • Create New...