Jump to content

muskAdv

Member
  • Posts

    56
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Everything posted by muskAdv

  1. se vinde domeniul deluxed.ro (platit pe un an). mesaj pe discord (msknbn#0385) sau pe instagram (@mirelutzzu), doar acolo raspund repede. pret negociabil in privat.
  2. de asemenea panel-ul nu merge, am incercat sa-l conectez pe webhost si imi da banala eroare: Something went wrong. If you are the administrator, check error_log. iar cand intru in error_log: SQLSTATE[28000] [1045] Access denied for user 'client151_samp'@'fenris.hosterion.net' (using password: YES)
  3. interesant gm, insa sunt niste buguri majore pe care nu le inteleg, pe langa faptu ca mi-a intrat unu' pe server si si-a setat singur helper si pp-uri (care nu are treaba cu comenzile), a mai intrat altu care ma pica intr-un fel de pe server, doar pe mine, pentru ca treaba cu %s etc. am vazut ca nu merge, m-am uitat prin gm, deci mna.
  4. Problema rezolvata. Pentru cine mai are aceasta problema, inlocuiti "CreatePickup" cu "CreateDynamicPickup". Cer T/C.
  5. Username: muskAdv Problema întălnită: am adaugat sistemul de drop weapons al lui edison pe gamemode, dar cand intru in unele pickup-uri mi se face un spam de "Ai gasit o arma de tip pe jos", nu inteleg exact de la ce e. Detalii despre problemă: - Ce ai încercat să faci înainte să postezi?: am incercat niste verificari la tipurile de pickup-uri dar degeaba Cod sursă (recomandat pastebin.com) : nu stiu exact unde e problema, va las OnPlayerPickup-ul: https://pastebin.com/tYwtEYUX Alte detalii: -
  6. Am si eu problema asta: Microsoft Visual C++ Runtime Library Program: D:\fututi geteau mati sati fut\gta_sa.exe This application has requested the Runtime to terminate id in an unusual way. Please contact the application's support team for more information. (!) tin se mentionez ca am incercat diferite metode pentru a remedia problema, am reinstalat samp (mai multe versiuni), am incercat cu mai multe versiuni de gta-uri, am incercat sa reinstalez in alta partitie, insa PROBLEMA PERSISTA. ajutor pls.
  7. La "Ce oferi in schimb" trebuie sa precizezi cu ce rasplatesti tu respectivul scripter.
  8. Parerea mea este ca e ceva legat de timer, insa nu sunt sigur deoarece si eu sunt incepator. Asteapta mai bine sa iti raspunda cineva priceput.
  9. In primul rand, trebuie sa ai factiunea peste tot, unde sunt celelalte factiuni trebuie pusa si cea facuta de tine, mai e chestia cu vehiculele in functie de factiune si pe langa asta totul tine si de id-ul factiunii din baza de date. Din cate stiu eu, daca nu ma insel pe gamemode-ul burned era comanda [/vgroup] sau ceva de genul, incearca comanda asta si introdu la vehiculele factiunii create de tine id-ul factiunii din baza de date.
  10. gg pentru gest, in caz ca o sa renunte cnv la sv si anunti aici, sper sa prind eu urmatoru sv sa-mi testez gm-ul pwp
  11. Username: MuskOfficial Varsta: 16 ani. Ce fel de servicii oferi?: pawn. Pret: pretul de discuta in privat, in functie de preferinte. Detalii de contact: musk#0385 (pe discord). Alte precizari: orice serviciu scripting, de la rezolvarea bugurilor, la update-uri.
×
×
  • Create New...