Jump to content

TheKingFTW15

Member
  • Posts

    35
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by TheKingFTW15

  1. Am uitat total de faza asta, daca ai fi fost interesat in panel m-ai fi contactat pe discord pentru a te putea conecta, am incercat sa tot intru pe linkuri dar sunt multe cereri si nu pot sta 24/7 pe email.
  2. Tu nici macar nu stii cata munca a depus Ksenon in panel si zici ca nu il da cu 50? Du-te la wcode si ia-ti panel de la ei daca sunt asa bun ei. Nu e wcode #8, nu mai comentati fara sa stiti
  3. Username: TheKingFTW15 Varsta: 16 ani Ce vinzi?: http://panel.kingdom-rpg.ro/ Dovada (că sunteti in posesia produsului) OBLIGATORIU: https://imgur.com/a/idhKFat Pret: 50 euro (NEGOCIABIL), vanzare unica oferte in privat Detalii de contact: TheKingFTW#1337 Alte precizari: compatibil burned, va puteti conecta pentru a testa folosind contul: nume: test | parola: 123
  4. Username-ul tău: TheKingFTW15 Username-ul celui reclamat: LucaAdv Detalii: Acesta recent a postat un gamemode asemanator ruby si moon, si creatorul cica este el si Edison, dar din pacate el nici nu a scris o linie in gamemode. Gamemode-ul imi apartine mie si nu mi-a oferit credite. "Fără plagiat / copiat - Nu încercaţi să postaţi ceva făcut de altcineva sau dacă o faceţi includeţi şi sursă de unde aţi luat materialul respectiv." Dovezi (screenshot-uri, video-uri): https://imgur.com/a/1ZSuYjT Alte precizări: Daca trebuie si alte dovezi le pot aduce.
  5. Update: Gamemode-ul 15 euro Panel + Gamemode 35 euro
  6. Parerea ta, mai mult panelul adauga in pret, are aproape toate functiile de pe ruby.
  7. Am zis gm + panel, pretul gm-ul este in primul comentariu de la post.
  8. E deja pe host, da-mi un add pe discord sa iti dau IP si parola.
  9. De cand ai testat tu s-a rezolvat, nu iti mai da cu parerea daca nu stii.
  10. Sursa este pe net dar este mult mai schimbat gamemode-ul, doar sistemul de rank-up in factiuni automat aduce gamemode-ul la acest pret, ma rog, parerea ta.
  11. Am uitat sa precizez acest lucru in topic, pretul gamemodeului (doar gamemode fara panel) este de 25 de euro.
  12. Username: TheKingFTW Varsta 16 ani Ce vinzi?: Un gamemode si un panel asemanatoare nephrite (aproape identice la suprafata) Dovada (că sunteti in posesia produsului) OBLIGATORIU: https://imgur.com/a/0PVF1G0 Pret: 80 de euro - pentru vanzare unica astept oferte pe discord Detalii de contact: TheKingFTW#1337 Alte precizari: sisteme mai jos - Raport & Rankup automate in factiuni (automatizare si pe panel) IDENTIC NEPHRITE - Formatarea chatului este identica nephrite - mini PUBG Arena - sistemele clasice pe care le stie toata lumea si consider ca nu are rost sa le prezint (crateuri, skinuri, giftbox etc.) LINK PREZENTARE: http://youtube.com/watch?v=jUTpUupAHBM (!) Daca vrei sa testezi tot gamemode-ul + PANEL ma poti contacta pe discord si daca esti serios iti voi oferi aceasta sansa.
  13. Username: TheKingFTW15 Varsta: 16 ani Ce vinzi?: Sistem de emoteuri, complex, salvare baza de date, textdraw si dialog. Dovada (că sunteti in posesia produsului) OBLIGATORIU: https://imgur.com/a/0yIJpfK Pret: 4 euro Detalii de contact: TheKingFTW#1337 Alte precizari: mai jos aveti toate detaliile despre acest sistem. Ce sunt aceste emoteuri? "Emoteurile" sunt niste emotii pe care le pot transmite jucatorii prin intermediul unui textdraw, respectiv dialog (in cazul in care jucatorul se afla pe telefon). Scriptul functioneaza usor, apasati pe tasta 'H' sau tastati /emotes (in cazul jucatorilor pe telefon) apoi alegeti din lista respectiva o emotie pe care doriti sa o aratati. De ce este compatibil mobile? Sistemul este "compatibil" pentru jucatorii de telefon deoarece beneficiaza de selectarea emotiilor si prin intermediul unui dialog actionat de comanda '/emotes', acesta fiind singura metoda prin care jucatorii de pe telefon pot beneficia de acest sistem. Meniul textdraw: (textdraw separat, nu se foloseste de mSelection) : Fiecare emoticon are o variabila anume adica puteti sa alegeti voi fiecare jucator ce emoticoane poate folosi. Acest lucru se poate face foarte usor din baza de date, printr-un script in gamemode sau folosind comanda "/setemotes <playerid>". Comanda va emotiile jucatorului respectiv, care este deblocata si care nu iar voi veti putea sa blocati/deblocati emoticoanele unui jucator. De asemenea nu puteti avea doua emotii selectate in acelasi timp iar pentru a sterge o emotia deasupra capului va trebui sa apasati pe butonul "Remove Emote". Emoticoanele in joc: SALVARE MYSQL Bineinteles, emoticoanele se salveaza in baza de date, acest lucru se face foarte usor adaugand functia "UpdateEmotes(ID)" la un anumit script. Comenzile care vin cu acest sistem au incluse salvarile in baza de date. GAMEMODEURI COMPATIBILE Sistemul poate fi adaptat pe orice gamemode care beneficiaza de incarcarea unor date din baza de date. (conectat MYSQL).
×
×
  • Create New...