Jump to content

R8Maxiimus

Member
  • Posts

    15
  • Joined

  • Last visited

About R8Maxiimus

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

R8Maxiimus's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. Momentan nu ofer multe detalii. Este un servar deschis de cateva zile si cautam doar playeri beta. Pentru a putea accesa beta, aveti informatii pe discord la sectiunea cereri beta. Link discord https://discord.gg/DTtP5zN ip 89.34.26.143:7777, jucatorii beta beneficiaza de un mic bonus din partea staff-ului, cand sv-ul va fi public.
  2. Username: R8 Maxiimus Ce problema ai?: Nu am idei pt numele sv-ului de samp. Alte precizări: Sa ma ajutati voi. ????
  3. Vorbim aici. https://discord.gg/eKV6qzf
  4. Vorbim aici. https://discord.gg/eKV6qzf
  5. RPG. Daca il iau de la 0 o sa dureze cateva luni pana fac ceva cat de cat, pe langa asta am nevoie si de o echipa. vorbim mai multe pe https://discord.gg/xAamU5 daca vrei.
  6. Username: R8Maxiimus Ce problema ai?: Caut un gamemode destul de optimizat, pe care se poate lucra si sa se deschida un server. Alte precizări: Caut gamemode pentru un servar, cel ce aduce un gamemode poate beneficia de anumite chestii, host-ul si webhost-ul este platit de mine.
  7. https://discord.gg/tCD49Pq
  8. Username : R8Maxiimus Varsta : 19 Ce cumperi? : Gamemode RPG Cat oferi pe produs : Pret stabilit de vanzator. Detalii de contact: pm sau click aici. Alte precizari: -
  9. Username: R8Maxiimus Vârstă: 19 Ce recrutezi?: Coleg/colegi pentru scripting/infintarea unei comunitati. Ce oferi în schimb: Plata prin paypal, cont bancar, paysafecard. Detalii de contact: Link > Facebook Alte precizări: Caut coleg matur, chiar si o echipa. Momentant detin un server de teste de la un amic. Webhost-ul si host-ul o sa fie platit de mine. Nu accept GM-uri buguite gen bigzone.
×
×
  • Create New...