Jump to content

AcTimeLs

Member
  • Posts

    137
  • Joined

  • Last visited

About AcTimeLs

  • Birthday 07/15/1998

Retained

  • Member Title
    Manager ForTeam.Ro

Recent Profile Visitors

2,302 profile views

AcTimeLs's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

2

Reputation

  1. UP. Se vinde oricui doreste, nu mai este o limita.
  2. Comunitatea a fost deja vanduta. Se mai vand doar panel-ul/gamemode-ul.
  3. Mersi Mersi UP. Gamemode si panel in continuare de vanzare. Este detinut doar de o persoana (CEL care a cumparat comunitatea forteam.ro completa) Se mai vinde doar unei persoane. SE OFERA GRATIS DOMENIU .RO CELUI CARE IA SI GM-UL SI PANEL-UL A FOST SI UN MIC UPDATE LA GAMEMODE, pe scurt: SISTEM VAMA MONEY INDICATOR BUGURI REZOLVATE QUEST NOU CU BUSTENI SISTEM RP /NEEDPOLICE SI ALTELE, PRECUM UPDATE LA JOBUL PESCAR SI MECANIC.
  4. UP Mai vand doar GM SI PANEL. Panel LIVE UNIC FACUT LA COMANDA: http://forteam.ro/panel GM il puteti vedea pe: RPG.FORTEAM.RO Ca o orientare puteti verifica pe server: Sistem amanet unic, sistem masini benzina/motorina cu diferite beneficii fiecare, sistem reprezentanta auto (/forsale), 3 questuri speciale, peste 31 misiuni unice gen( ajuta-l pe x sa faca casa, du-te si ajuta-l pe x sa ia permisu, ajut-o pe y sa nasca, du-te sa te imbeti, ETC), si peste 10 daily-questuri (aceste misiuni se actualizeaza in fiecare dimineata ora 10) SISTEM IN FIECARE SAMBATA/DUMINICA ziua fermierului si a pescarului ( se castiga dublu la ele) SISTEM PESCARUL NOROCOS: Cine prinde pestele cu NR 100 primeste automat jackpotul de 200k SISTME PIN Sistem ROB IN CASA (Cauti ceasurile) Sistem PAYDAY PE TEXTDRAW Sistem EVENIMENTE AUTOMATE: LA 10/10 VOTURI SE PORNESTE AUTOMAT O CURSA CU MASINI (5 HARTI DIFERITE, 5 TIPURI DE MASINI) SUNT RANDOM ALESE JOB UNIC CONDUCTOR DE TREN JOB UNIC ARHEOLOG JOB UNIC DETECTIV: Ca detectiv pe langa /find trebuie sa rezovli dosarele celor din JAIL. Mergi cauti dovezi iar daca il gasesti vinovat cel din jail primeste +3 minute jail iar daca nu e vinovat primeste - 3 minute ACESTEA SUNT DOAR CATEVA DIN SISTEMELE UNICE ALE SERVERULUI. DE VANZARE: DETALII PE DISCORD: DE RETINUT: MOMENTAN NU IL ARE NIMENI GM-UL, DOAR EU. SE OFERA DOAR LA 2 PERSOANE. DACA DORITI COMUNITATE VA OFER GRATIS UN ALT DOMENIU PENTRU CEI CARE CUMPARA GM-UL SI PANELUL
  5. Username: AcTimeLs Varsta 21 Ce vinzi?: Comunitatea ForTeam ( GM + PANEL FACUT LA COMANDA + DOMENIU + ACTUAL IP SERVER SI ACTUAL HOST SI WEBHOST + 2 SERVERE GRATUITE PRIMITE PRINTR-UN PARTENERIAT ) Dovada (că sunteti in posesia produsului) OBLIGATORIU: Nu e nevoie Pret: Pe discord vorbim Detalii de contact: DISCORD: AcTimeLs#7068 Alte precizari: Cei care ati jucat pe forteam cunoasteti gm-ul, nu este burned, bugzone sau alte prostii. GM-UL a fost inceput si continuat de prin 2015 de atunci gm-ul acesta se afla pe rpg.forteam.ro. Serverul are sisteme unice, este bun, in 2016 a tinut 350/350 playeri, serverul are ani de vechime. Il vand pentru ca a scazut mult serverul deoarece nu se mai ocupa nimeni. La cati bani au fost bagati in server nu-mi convine sa mai vad 30/100 playeri pe el, tinad cont ca acum cateva luni era 100/100. OFER DEMO CU SERVRUL (PAROLA O DAU DOAR CUI VREA SA CUMPERE SERVERUL) - RPG.FORTEAM.RO - Ma contactati DISCORD pentru a primi parola.
  6. NOUL UPDATE VA FII PUS CURAND: Pana acum contine: SISTEM PIN SISTEM BONUS AUTOMAT SISTEM CURVE:
  7. Update urile de pe server vor fi puse pe YouTube
×
×
  • Create New...