Jump to content
Welcome, Guest
Existing user? Sign In

Sign InOr sign in with one of these services

Sign Up

AcTimeLs

Users
 • Content Count

  150
 • Joined

 • Last visited

About AcTimeLs

 • Rank
  Manager ForTeam.Ro
 • Birthday 07/15/1998

Recent Profile Visitors

454 profile views
 1. UP. Se vinde oricui doreste, nu mai este o limita.
 2. Comunitatea a fost deja vanduta. Se mai vand doar panel-ul/gamemode-ul.
 3. Cauta-ma pe discord.
 4. Mersi Mersi UP. Gamemode si panel in continuare de vanzare. Este detinut doar de o persoana (CEL care a cumparat comunitatea forteam.ro completa) Se mai vinde doar unei persoane. SE OFERA GRATIS DOMENIU .RO CELUI CARE IA SI GM-UL SI PANEL-UL A FOST SI UN MIC UPDATE LA GAMEMODE, pe scurt: SISTEM VAMA MONEY INDICATOR BUGURI REZOLVATE QUEST NOU CU BUSTENI SISTEM RP /NEEDPOLICE SI ALTELE, PRECUM UPDATE LA JOBUL PESCAR SI MECANIC.
 5. UP Mai vand doar GM SI PANEL. Panel LIVE UNIC FACUT LA COMANDA: http://forteam.ro/panel GM il puteti vedea pe: RPG.FORTEAM.RO Ca o orientare puteti verifica pe server: Sistem amanet unic, sistem masini benzina/motorina cu diferite beneficii fiecare, sistem reprezentanta auto (/forsale), 3 questuri speciale, peste 31 misiuni unice gen( ajuta-l pe x sa faca casa, du-te si ajuta-l pe x sa ia permisu, ajut-o pe y sa nasca, du-te sa te imbeti, ETC), si peste 10 daily-questuri (aceste misiuni se actualizeaza in fiecare dimineata ora 10) SISTEM IN FIECARE SAMBATA/DUMINICA ziua fermierului si a pescarului ( se castiga dublu la ele) SISTEM PESCARUL NOROCOS: Cine prinde pestele cu NR 100 primeste automat jackpotul de 200k SISTME PIN Sistem ROB IN CASA (Cauti ceasurile) Sistem PAYDAY PE TEXTDRAW Sistem EVENIMENTE AUTOMATE: LA 10/10 VOTURI SE PORNESTE AUTOMAT O CURSA CU MASINI (5 HARTI DIFERITE, 5 TIPURI DE MASINI) SUNT RANDOM ALESE JOB UNIC CONDUCTOR DE TREN JOB UNIC ARHEOLOG JOB UNIC DETECTIV: Ca detectiv pe langa /find trebuie sa rezovli dosarele celor din JAIL. Mergi cauti dovezi iar daca il gasesti vinovat cel din jail primeste +3 minute jail iar daca nu e vinovat primeste - 3 minute ACESTEA SUNT DOAR CATEVA DIN SISTEMELE UNICE ALE SERVERULUI. DE VANZARE: DETALII PE DISCORD: DE RETINUT: MOMENTAN NU IL ARE NIMENI GM-UL, DOAR EU. SE OFERA DOAR LA 2 PERSOANE. DACA DORITI COMUNITATE VA OFER GRATIS UN ALT DOMENIU PENTRU CEI CARE CUMPARA GM-UL SI PANELUL
 6. Username: AcTimeLs Varsta 21 Ce vinzi?: Comunitatea ForTeam ( GM + PANEL FACUT LA COMANDA + DOMENIU + ACTUAL IP SERVER SI ACTUAL HOST SI WEBHOST + 2 SERVERE GRATUITE PRIMITE PRINTR-UN PARTENERIAT ) Dovada (că sunteti in posesia produsului) OBLIGATORIU: Nu e nevoie Pret: Pe discord vorbim Detalii de contact: DISCORD: AcTimeLs#7068 Alte precizari: Cei care ati jucat pe forteam cunoasteti gm-ul, nu este burned, bugzone sau alte prostii. GM-UL a fost inceput si continuat de prin 2015 de atunci gm-ul acesta se afla pe rpg.forteam.ro. Serverul are sisteme unice, este bun, in 2016 a tinut 350/350 playeri, serverul are ani de vechime. Il vand pentru ca a scazut mult serverul deoarece nu se mai ocupa nimeni. La cati bani au fost bagati in server nu-mi convine sa mai vad 30/100 playeri pe el, tinad cont ca acum cateva luni era 100/100. OFER DEMO CU SERVRUL (PAROLA O DAU DOAR CUI VREA SA CUMPERE SERVERUL) - RPG.FORTEAM.RO - Ma contactati DISCORD pentru a primi parola.
 7. NOUL UPDATE VA FII PUS CURAND: Pana acum contine: SISTEM PIN SISTEM BONUS AUTOMAT SISTEM CURVE:
 8. Update urile de pe server vor fi puse pe YouTube

DESPRE NOI

Leaks.ro este o comunitate de discuții legate de programare, gaming, tech, grafică și ajutor în diverse domenii. Este locul potrivit în care vei găsi orice în materie de resurse pentru dezvoltarea proiectului tău.


ACEST SITE APARȚINE ȘI ESTE ADMINISTRAT DE LEAKS GROUP SRL


Hosting provided by SiteBunker.ro SSL Secured

UTILE

Theme
Language
Contact Us
×
×
 • Create New...