Jump to content

HypCosmin

Member
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

About HypCosmin

Recent Profile Visitors

510 profile views

HypCosmin's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

2

Reputation

  1. Username: Hyper Vârstă: 26 ani Ce recrutezi?: O întreagă echipă (SA-MP/Forum). Ce oferi în schimb: Aici totul rămâne de văzut începând de la funcţii până la bani, dar totul este discutabil. Detalii de contact: PM forum, Discord: Hyper#2197 Alte precizări: Doresc să încep un proiect nou care să fie de lungă durată şi pentru a face acest lucru am nevoie de anumţi oameni. Forumul este finalizat, gamemode-ul serverului încă lucrez la el şi este în beta version, dar mai multe detalii în privat.
  2. Salut, - În data de 1 Aprilie 2019 s-a deschis o nouă comunitate de gaming care se bazează în mare parte pe jocul San Andreas Multiplayer, în momentul de faţă încă se lucrează la server pentru a realiza un gamemode stabil şi pot spune că este şi unul unic. Până la marea deschiderea a serverului de San Andreas Multiplayer vă punem la dispoziţie forumul nostru care rulează pe o versiunea de la IP.Board şi care are un design unic şi plăcut (din punctul meu de vedere), deasemnea conducerea acestei comunităţii este în căutare de moderatori pentru forum şi de beta testers pentru viitorul server de San Andreas Multiplayer, pentru mai multe informaţii vă aşteptăm pe forumul nostru. * Nume comunitate: saferpg.ro - Because we love green! * Link către forum: https://forums.saferpg.ro * Link către prezentarea viitorului server: http://forums.saferpg.ro/index.php?/topic/103-beta-version-%C5%9Fi-informa%C5%A3ii-despre-server/ * Link către topicul cu 'Recrutăm staff': http://forums.saferpg.ro/index.php?/topic/101-suntem-%C3%AEn-c%C4%83utare-de-staff/#entry106 ** Vă mulţumim pentru înţelegere... a da, vreau să vă mai spun că fondatorul acestui proiect este ElFoxina/Hyper cel care a avut în 2010-2012 saveG şi SZONE.
  3. Username : HypCosmin Problema întâlnită: Deci pot spune că am luat sistemul de pe un alt gamemode şi l-am integrat in gamemode-ul meu, totul functioneaza perfect, obiectele pt furniture sunt incarcate pe server, daca vreau sa adaug un obiect il pot adauga, edita chiar si sterge si se salveaza in baza de date dar daca dau un restart la server si intru inapoi pe server pot doar adauga obiecte si lafel le pot sterge/edita dar cele dinainte de restart nu le mai pot edita/sterge, adica pur si simplu nu se, salveaza in baza de date, am postat in vreo 2 locuri pe net dar nimeni nimic. Detalii despre problemă: Ce ai încercat să faci înainte să postezi?: Sincer nici eu nu mai stiu. Dar am uitat sa specific, sistemul este luat de pe un gamemode ce este pe MYSQL R39-3 si eu folosesc MYSQL R41-4.... Cod sursa (recomandat pastebin.com) : pc SaveObject(const id) { format(query,sizeof(query),"UPDATE `fobjects` SET `Model`='%d', `X`='%f', `Y`='%f', `Z`='%f', `RotX`='%f', `RotY`='%f', `RotZ`='%f', `Virtual`='%d', `House`='%d' WHERE `ID`='%d'", FurnitureInfo[id][fiModel], FurnitureInfo[id][fiX], FurnitureInfo[id][fiY], FurnitureInfo[id][fiZ], FurnitureInfo[id][fiRotX], FurnitureInfo[id][fiRotY], FurnitureInfo[id][fiRotZ], FurnitureInfo[id][fiVirtual], FurnitureInfo[id][fiHouse], id); mysql_tquery(handle, query); return 1; } stock GetHouseObjects(houseid) { new x; for(new i = 0; i != sizeof(FurnitureInfo); i++) { if(FurnitureInfo[i][fiHouse] == houseid) x++; } return x; }
×
×
  • Create New...