Jump to content

RobyBVG

Member
  • Posts

    228
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    3

Everything posted by RobyBVG

  1. Username: RobyBVG Creator (sau editor): Eu Poze/Video în care îl prezinți: Link Virustotal: https://www.virustotal.com/gui/file-analysis/N2I3ZDFhOWM5OTEzN2FiYWY3ZTExZTZhMWNiOGIwNDU6MTU5ODQwMDQ0Nw==/detection Link download (cu hide): [Protected content] Alte precizări: nu e laravel, deci nu o sa aveti probleme sa il urcati, sper sa faceti ceva frumos cu el si sper sa lasati si drepturile de autor :), asta a fost alt panel pe care il facusem sa invat si vi-l dau voua gratis apropo, mai are mici probleme la factiuni si la reclamatii
  2. Multumesc frumos pentru recenzie. Nu prea m-au mai preocupat panel-urile pentru SA-MP, fapt ce m-a si determinat sa il dau gratis. Statea degeaba la mine in PC si am zis ca mai bine il dau mai departe, poate face cineva ceva constructiv cu el.
  3. Username: RobyBVG Creator (sau editor): Eu Poze/Video în care îl prezinți: Link Virustotal:https://www.virustotal.com/gui/file-analysis/MWVjZTE3M2M5MTkwMjc0Njg1NTllMDgxZWQ5MGM4MDI6MTU5NzQ4NTAyNg==/detection Link download (cu hide): https://www.mediafire.com/file/ih60dcvpbvor60z/Panel_SAMP.zip/file Alte precizări: Am o singura mentiune, nu mai am baza de date.. o puteti reface oricum, nu mai stiu sigur pe ce gamemode il facusem, e de acum un an aproape. ATENȚIE, acest panel nu este recomandat incepătorilor.
×
×
  • Create New...