Jump to content

skysv

Member
  • Posts

    11
  • Joined

  • Last visited

1 Follower

About skysv

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

skysv's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. Salutare LEAKS.RO! Eu sunt AndreiGB si am revenit cu un nou edit al gamemode-ului burned. Mai jos va voi lasa detalii despre ce am adaugat. Canalul meu de youtube in caz ca vreti sa fiti la curent cu ce gamemode-uri mai postez sau sisteme:http://youtube.com/c/andreigb (Acolo voi posta si un gamemode compatibil cu burned) - Gamemode-ul a fost optimizat in proportie de 85% (stable). Nu mai pica nici la 300 de playeri. (am incercat cu boti ce spamau comenzi) - Comenzile + prescurtarile acestora au fost trecute pe YCMD. - Adaugat quest special pentru Halloween. - Adaugata arena de PUBG (sistem personalizat fara bug-uri). - Modificate castigurile la giftbox. - Adaugat sistem de spin. Ai nevoie de 10 spin points. Castigi cate 1 per payday. - Rescris [/shop]. - Eliminat textdraw-ul de la OnPlayerConnect cu playeri conectati / inregistrati. - Pentru [/agl] ai functia 'All'. - Adaugat deelay pentru intrarea in biz-uri / case / hq de 10 secunde. - Daca cumperi VIP USER in apare deasupra capului 'VIP USER'. - [/vtext] transformat in [/vipname] si nu iti va mai lua pp cand schimbi numele. - Rezolvate comenzile [/givevehicle] [/givevehicle2]. - Acum la [/buylevel] ai sansa sa iti pice maxim 2 puncte premium. - Adaugat sistem de pet. - Adaugat sistem de apartamente. - Mutat ds-ul si pozitiile masinilor de spawnare dupa ce la cumperi. - Adaugata [/aduty]. - Rezolvat bug-ul motocicletelor. - Acum cand intrii intr-un biz nu mai dai [/buy], [/buygun], [/buydildo], acum trebuie sa apesi tasta Y in fata npc-ului. (reduce lag-ul). - Imbunatatite textdraw-urile. - Adaugate toate detaliile cand intrii intr-o masina. - Acum nu mai poti da [/work] dintr-un vehicul. - Nu mai poti da animatii din cadere. - Imbunatatit sistem-ul de anticheat. - Sterse chestiile inutile (incluzand comenzile inutile). - Rezolvat bug-ul la clantag. - Sistem-ul de neoane rescris. - Scos sistem-ul de pin. - Adminii si helperii au fost trecuti pe iterator tot pentru a evita lag-ul. - Adaugat sistem de youtuber. - Sistem de accesorii. - Unele timere trecute pe ysi_timers. - Spawn schimbat. Mai multe puteti vedea chiar voi pe server. Poze nu am facut. Credite pentru creerea gamemode-ului: Edison Edit: AndreiGB Link download 1 (mediafire.com) : https://www.mediafire.com/file/u513bj03ilq5dfj/BURNED_BIG_EDIT_BY_ANDREIGB.rar/file Link download 2 (zippyshare.com) : https://www120.zippyshare.com/v/TMG925tP/file.html Link virustotal : https://www.virustotal.com/#/url/aa1f5e2c855378aa610ce90e44c7fcf57b0b2f3ff918afa1205d4b56ea3b5a83/detection
  2. Username: AndreiGB Vârstă: 17 Ce recrutezi?: Scripter avansat pentru un proiect SA:MP Ce oferi în schimb: Acces full la server iar daca totul merge bine il voi si platii. Detalii de contact: Discord: AndreiGB#3216 sau pm forum Alte precizări: Nope.
  3. sudo su

    passwd MILMOIDINGUNOI

  4. Salut Leaks.Ro, dupa cum am precizat in gamemode-ul trecut m-am gandit pana la urma sa postez si acest gamemode (BURNED BEST EDIT). Acest gamemode il voi face public doar daca strang 680 de subscriberi pe canal-ul meu de youtube. Link: http://youtube.com/c/andreigb NU AM NICI O POZA CU GAMEMODE-UL! Gamemode-ul contine urmatoarele: Sistem de accesorii Sistem de garaje Sistem crates Sistem de tunning identic b-zone Job-uri noi: - Hacker (spargi calculatoare pentru bani.. website-uri.. etc..) - Fermier (nu ca cel de pe celelalte servere, aici vei avea treburi diferite de ex: Mergi sa iei laptele de la vaci.. Ari cu tractorul pe camp etc..) - Pescar (Vei primii o masina cu care vei merge intr-o locatie de unde vei lua o barca, mergi in larg.. prinzi in jur de 15 - 20 de pesti si te intorci la masina pentru a ii pune si a te intoarce pentru a ii vinde) [ACEST JOB POATE FI FACUT SI IN 2 PLAYERI PENTRU A PRINDE MAI MULTI PESTI] Sistem de rob asemanator ca cel de pe b-zone Sistem de PUBG Sistem de Car Sumo + alte update-uri de care nu imi amintesc in acest update. Revin cu update daca mai adaug ceva pana strangem suma. PS: Pe langa gamemode voi da si un panel care nu are legatura cu cel tip b-zone compatibil cu gamemode-ul!
  5. Dar credite cand pui.. Acest gamemode este postat de mine pe sa-mp.ro plagger-ul pulii mele
×
×
  • Create New...