Jump to content

Wildo

Member
  • Posts

    559
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    27

Wildo last won the day on January 8 2021

Wildo had the most liked content!

About Wildo

  • Birthday 08/09/2000

Retained

  • Member Title
    banat

Profile Information

  • Location:
    Los Santos

Recent Profile Visitors

9,326 profile views

Wildo's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

207

Reputation

  1. Username : Wildo Varsta : 20 Ce cumperi? : cont sa:mp Cat oferi pe produs : buget de 50$, in functie de cont. Detalii de contact: pm aici sau pe discord Wildo#7580 Alte precizari: Fara copii, ms
  2. EDIT: - Va fii vandut la maxim 3 persoane ca sa nu se abuzeze si sa apara 100 de servere fantoma cu boti. clientii mi-i aleg personal - Aveti nevoie si de plugin-ul Pawn.RakNET.
  3. Username: Wildo Varsta 20 Ce vinzi?: Sistem de boti complet functional. Botii pot fii pusi sa faca job sau orice alta actiune inregistrata. Compatibila cu orice versiune YSI/YSF/FCNPC. Este necesara doar ultimul release al plugin-ului CORE. (core.so). Sistemul functioneaza doar pe Linux. Botii sunt facuti in asa fel incat puteti simula si o deschidere de server. Personal ii folosesc pentru a aduce un gamemode in ultimul stadiu de optimizare si functionare, insa ii puteti folosii si sa va mintiti pe voi insiva ca aveti playeri pe server (poate in 2021 o sa puna lumea botu la boti). Precizez, sunt sanse de 5% sa se observe ca botii sunt intr-adevar boti in momentul in care cineva ii intreaba un anumit lucru gen "cf", momentan sunt setati sa raspunda random la sms-uri insa va urma un update si o sa fie functionabili si pe chat s,a,m,d. In momentul actual botii pot sa faca job-ul Fish, Farmer si orice alt job bazat pe checkpoint si comanda. Botii au un UP TIME de 99%, nu e nevoie sa-i reconectati dupa restart, se reconecteaza automat. Dovada (că sunteti in posesia produsului) OBLIGATORIU: rpg.nproject.ro - serverul pe care urmeaza sa-l deschid si in momentul actual din lipsa de playeri in perioada beta, il testez cu boti. Stiu ca o sa apara unii care o sa manance rahat ca exista un sistem gratis deja pe net, ii rog sa vina cu dovezi si cu video. :)) Pret: 200 boti - 2E, 400 boti - 4e , 500 boti - 5e, s.a.m.d. Detalii de contact: privat. Alte precizari: Va fii vandut unei singure persoane. Nu se poate vinde mai departe deoarece doar eu am acces la sursa plugin-ului, iar sursa nu se ofera. Pot oferii la cerere o parte din sursa si garantia ca nu exista comenzi ascunse sau orice alta tampenie. Acolo doar definesc ip-ul pe care sa se conecteze botii, si numarul de boti, astfel am garantia ca evit resell-ul.
  4. Caut partener pentru comunitate. PM

    1. skytechw

      skytechw

      Ia zi despre ce e vb

    2. Wildo

      Wildo

      daca ma iei asa automat imi pierd interesu in a colabora cu tine

  5. rpg.nproject.ro

  6. dau metoda de tepe virtuale jur ca nu dau teapa

     

  7. Si inca continua sa dea pe chat ca vrea sa cumpere gm si panel aka mort de foame ia zi bai pula @Hope
  8. Wildo#7580, scuze de intaziere, abia acum am ajuns acasa inapoi.
×
×
  • Create New...