Jump to content

Blue

Member
  • Posts

    49
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Blue

  1. Blue

    Scripting

    daca mai e valabil dm me LiviuOT#7587 !
  2. ername:Blue Vârstă:19 Ani Ce recrutezi?:Recrutez un scripter foarte serios! Ce oferi în schimb:Orice este nevoie. Detalii de contact: discord: LiviuOT#7587 Alte precizări:As avea nevoie de un scripter care chiar doreste ceva serios.
  3. Blue

    Recurtez staff

    Username: Blue Varsta: 18 Ce recrutezi?:Staff cu experiență Ce oferi în schimb: adm sau helper depinde cum te inplici Detalii de contact: numai pe discord Blue#7587 precizări : vreau sezonieri
  4. Caut adm6! Pentru ca sa fii adm6 tre sa ai canal de yt! Dacă ai canal de yt si vrei adm 6 dm me discord: Blue#7587
  5. Username: Blue Varsta: 18 Ce recrutezi?:Scripter cu experienta si serios. Ce oferi în schimb: Cash Detalii de contact: numai pe discord Blue#7587 precizări : Nu vreau sezonieri!
  6. Username: Blue Varsta: 18 Ce recrutezi?:Scripter cu experienta si serios. Ce oferi în schimb: Cash Detalii de contact: discord YmmBlue#5226 precizări : Nu vreau sezonieri!
  7. Blue

    Recrutez Scripter

    Imi poate inchide un moderator acest topic ?!
  8. Username: Courage Varsta: 18 Ce recrutezi?:Scripter cu experienta si serios. Ce oferi în schimb: cash Detalii de contact: discord Courage G4L#5226 precizări : Nu vreau sezonieri
  9. mai oferi servici scripting ?
  10. name:Blue Vârstă:18 Ani Ce recrutezi?:Recrutez scripter web developer foarte bun pentru o comunitate serioasa! Ce oferi în schimb: un salariu incepand de la deschidere, salariul poate incepe de la 20E asta ramane de vazut. Detalii de contact: sv de discord: https://discord.gg/gFGPTc5 id discord: YG Blue#5226 Alte precizări: As avea nevoie de un scripter web developer care chiar doreste ceva serios si se pricepe daca esti interesat nu ezita sa dai pm!!
  11. Contul de youtube mai este de vanzare ?
  12. ername:Blue Vârstă:18 Ani Ce recrutezi?:Recrutez un scripter foarte bun pentru o comunitate serioasa! Ce oferi în schimb:Orice este nevoie. Detalii de contact: sv de discord: https://discord.gg/gtVvvzT id discord: LiviuBlue#2419 Alte precizări:As avea nevoie de un scripter daca se poate de peste 15 ani si care chiar doreste ceva serios.
  13. Caut fondator sa ma ajute cu bani pentru un proiect serios gen communitate gaming bazata pe samp !Caut seriozitate! Pm Discord: BlueAdv#2006 daca te bagi !
  14. Blue

    Recrutez Partener

    Iti urez multa bafta nu are rost sa te mai bag in seama !
  15. Blue

    Recrutez Partener

    Ala care nu mai are comunitate ???? cred ca stiu acum de ce sa certat james cu tine!
  16. Blue

    Recrutez Partener

    in fine te las asa ca nu are rost sa imi bag capul cu tine sa dai pm cand o sa faci rolul cu zaruri fara ajutorul cuiva ???? !
  17. Blue

    Recrutez Partener

    Vorbea ala care are nevoie de vennox pentru tduri ???? !
×
×
  • Create New...