Jump to content

cOrTeX

Member
  • Posts

    71
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by cOrTeX

  1. Username: cOrTeX Vârstă: 21 Ce recrutezi?: Am nevoie de scripter respectiv web dev pentru comunitate. Ce oferi în schimb: Suntem la sfârșit de 2023, da știu, mulți nu se mai joacă SA:MP. Însă, eu aș avea în plan să deschid un server de tip GodFather actualizat la ceea ce înseamnă totul acum însă să se păstreze stilul vechi de joc la bază de GodFather. Sunt ferm convins că mai există jucători vechi care s-ar juca acest mod de joc deoarece mi se pare că nu mai există aproape deloc așa ceva acum, marea majoritate sunt RPG. Deasemenea, sunt ferm convins că va fi nevoie de un anumit buget atât pentru partea de hosting cât și pentru parte de promovări, însă pentru început am nevoie de omul potrivit pentru a începe acest proiect. Detalii de contact: Discord: stefan2379 Alte precizări: Mai multe detalii pentru cei interesați putem discuta pe discord.
  2. Dacă mai e valabil: STEFAN#5266 - adaugă-mă pe Discord să discutăm.
  3. Toată lumea o să aibă servere “populate”. Nice...
  4. Scuzați ori doi, dar - https://imgur.com/a/pVn9RL4 De ce apare chestia asta dacă permisiile sunt ok?
  5. https://imgur.com/a/kzuexXj - toate permisiile sunt făcute și am reinstalat de cel puțin patru ori și 3.4.6 și 3.4.8, nu am mai întâlnit problema asta să nu îmi creeze contul. Mai îmi apare uneori la instalare că cică e problemă la conf_global cu permisiile, dar sunt făcute, 777.
  6. Username: StefanFG Problema: Am intalnit o problema la instalare IP.Board 3.4.8. Am urcat uploade-ul in folder-ul pentru forum, am instalat platforma, punandu-mi si datele pentru cont iar dupa ce s-a terminat de instalat nu mi-a creat contul, imi apare Guest_* si la newest member nimic. Am incercat mai multe versiuni de ip.board 3.4.8 si am incercat si 3.4.6 si la fel, nu imi creeaza contul. Imagini/Videoclipuri cu problema: https://imgur.com/a/QmLuxPD Cod sursă: - Alte detalii: Sugestii? Modalitati de rezolvare?
×
×
  • Create New...