Jump to content

AndreiLucian

Member
  • Posts

    16
  • Joined

  • Last visited

About AndreiLucian

Recent Profile Visitors

455 profile views

AndreiLucian's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

-1

Reputation

  1. Username:AndreiLucian Vârstă:Aproape 15. Ce recrutezi?:Partener pentru o comunitate de gaming, care sa aiba 5e, voi baga si eu si vom face o comunitate serioasa de gaming. Ce oferi în schimb:Fondator. Detalii de contact:Andrei #4863 Alte precizări:Vreau sa-mi deschid o comunitate de gaming, eu bag acum 10e sa iau partea cea mai importanta, domeniu, webhost, etc, voi baga si mai mult insa, imi trebuie un partener care poate sa bage si el niste bani, nu cer acum sa bage 100 de euro, cat are. Am o idee foarte buna de promovare si cred ca va reusii acest proiect. Cei ce spun ca sunt prea mic si vorbe din astea care nu-si au rostul mai bine ies de pe topic, multumesc pt atentie, bafta! Am uitat sa precizez, inca n-am luat domeniu si webhost, maine sau poi-maine voi baga, numele nu-l am.
  2. Vreau sa se miste asa https://www.youtube.com/watch?v=1wlq_kLyIrw. Cum fac? Sau, este din cauza calitatii de la youtube? Vreau sa va spun ca am pc mai bun decat el si aceleasi moduri.
  3. Melodia:21 Savage & Metro Boomin - No Heart (Official Music Video) Tip (manele/rap/ș.a.m.d):rap An lansare:18 oct. 2016 Parere personală:Nice
  4. Invățăceii de azi, scripterii de mâine.
×
×
  • Create New...