Jump to content

577777

Ambassador
  • Posts

    575
  • Joined

  • Days Won

    36

Reputation Activity

  1. Ador
    577777 reacted to quix in Elysed - Comunitate Internationala   
    Salut, gameri pasionați și membri ai comunității Leaks.ro!
    Suntem încântați să vă prezentăm Elysed, serverul nostru de gaming premium unde vă puteți bucura de experiența jocurilor într-un mod cu adevărat special. Dacă sunteți în căutarea aventurii ultime și a comunității prietenoase, atunci Elysed este locul pentru dvs.!
    Ce vă oferim?
    Servere de Jocuri de Top: Indiferent dacă sunteți fan CS2, SCP:SL, Minecraft sau Metin2, avem servere dedicate pentru toți pasionații.
    ElyPoints: Cu fiecare oră petrecută pe serverele noastre, câștigați ElyPoints pe care îi puteți cheltui în moduri interesante pe forum.
    Comunitate Prietenoasă: Alăturați-vă sute de jucători prietenoși și găsiți noi prieteni cu aceleași interese.
    Turnee și Evenimente: Participați la turneele noastre și evenimentele tematice pentru șansa de a câștiga premii incredibile.
    Asistență Tehnică de Top: Echipa noastră de suport este mereu pregătită să vă ajute cu orice problemă sau întrebare aveți.
    Pentru mai multe detalii, vă rugăm să vizitați Forum Elysed și să vă alăturați serverului nostru Discord Elysed
    Nu ratați ocazia de a vă alătura comunității Elysed și de a vă bucura de o experiență de gaming de neegalat. Hai să jucăm împreună și să creăm amintiri minunate!
    Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de asistență, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu brațele deschise!
    Cu drag, Echipa Elysed
  2. Ador
    577777 got a reaction from pablodev in Tema Celestyal   
    Username: antiuntrusted Creator (sau editor): Sneek Poze/Video în care prezinți tema / script-ul: Nu am poze cu ea in PC si nu pot face pentru ca de pe 3.4 am trecut pe 4.3.5. Link Virustotal: Images, Replacements, Tema Link download (cu hide): This is the hidden content, please Sign In or Sign Up Alte precizări: Folosita pe 3.4.8 fara nici o problema. Este simpla si frumoasa.
  3. Ador
    577777 reacted to eternity in Retragere - septaru   
    ie grav
  4. Ador
    577777 reacted to quix in Retragere - septaru   
    Dragul nostru prieten 577777,
    Este greu să îți spun adio, mai ales că te-am cunoscut și am lucrat împreună atât de mult timp. Dar astăzi, trebuie să ne luăm rămas bun de la tine, din funcția de administrator pe leaks.ro. Au fost trei ani plini de provocări, dar și de satisfacții și realizări, iar tu ai fost o parte importantă din acest parcurs.
    Îți mulțumesc pentru toată munca și dedicația pe care le-ai investit în acest proiect. Întotdeauna ai fost un lider și un coleg de nădejde, care a pus mereu efortul în slujba comunității noastre. Nu am nicio îndoială că ai fost o persoană cu o inimă bună și cu o calitate deosebită, iar asta s-a văzut în tot ceea ce ai făcut.
    Îți voi simți lipsa, nu doar ca administrator, ci și ca prieten. Îți doresc mult succes în tot ce vei face în viitor și sper să ne vedem cât mai curând posibil. Voi păstra mereu în amintire momentele frumoase și clipele în care am lucrat împreună, iar pentru asta îți mulțumesc încă o dată.
     
    Cu toată prietenia și respectul meu,
    rzo
     
     
  5. Tristete
    577777 got a reaction from L0K3D in Modificari in staff   
    [RETROGRADARI]
    @eternity s-a retras din functia de Manager.
  6. Tristete
    577777 got a reaction from quix in Modificari in staff   
    [RETROGRADARI]
    @eternity s-a retras din functia de Manager.
  7. Like
    577777 reacted to quix in Modificari in staff   
    [PROMOVARI]
     
    @SefuLaBanii a fost promovat la functia de Mod. Leaks
  8. Like
    577777 reacted to quix in Modificari in staff   
    [PROMOVARI]
     
    @Robertmt a fost promovat la functia de Mod. WEB
    @mihaai a fost promovat la functia de Mod. OTHERS
  9. Ador
    577777 reacted to quix in Sa invatam impreuna - Matematica Mate-Info BAC   
    Materia pentru BAC la Matematică la această specializare este structurată în 3 domenii: Algebra, Geometrie și Analiză Matematică.
    În Algebra, vei învăța despre funcții, ecuații și inecuații, progresii aritmetice și geometrice, logaritmi și exponențiale, matrice și sisteme de ecuații. Vei învăța cum să rezolvi probleme de tipul: să determini domeniul de definiție al unei funcții, să găsești inversa unei funcții, să găsești ecuația unei drepte în plan sau în spațiu, să găsești suma termenilor unei progresii, să determini matricea unei transformări liniare și altele.
    În Geometrie, vei învăța despre planul și spațiul cartezian, drepte și plane în spațiu, conice și cuadrice, relații metrico-geometrice în spațiu, trigonometrie și geometrie analitică. Vei învăța cum să rezolvi probleme de tipul: să găsești distanța între două puncte în spațiu, să găsești ecuația unei drepte sau a unui plan, să găsești punctul de intersecție a două drepte sau a două plane, să găsești ecuația unei conice sau cuadrice și altele.
    În Analiză Matematică, vei învăța despre limite, derivate, integrale, funcții de mai multe variabile și ecuații diferențiale. Vei învăța cum să rezolvi probleme de tipul: să calculezi limitele unei funcții, să găsești derivatele unei funcții, să calculezi integrale definite și nedefinite, să găsești valorile extreme ale unei funcții și altele.
    În general, pentru a pregăti BAC-ul la Matematică, este important să exersezi mult și să lucrezi multe probleme, astfel încât să te obișnuiești cu tipurile de exerciții și să dobândești rapiditate și precizie în rezolvarea lor. În plus, este important să ai o bună înțelegere a conceptelor și să fii capabil să aplici aceste concepte în contexte diferite.

    Daca aveti intrebari, nu ezitati sa le oferiti printr-o postare mai jos, astept toate nelamuririle pe care le aveti, iar eu sau alti doritori vor raspunde 🙂
    Succes si spor la invatat tuturor!
  10. Ador
    577777 reacted to quix in Sa invatam impreuna - Matematica Mate-Info BAC   
    1+1=3 este o afirmație falsă și nu există nicio situație în care aceasta este adevărată. În sistemul numărătorilor naturali, 1+1 este întotdeauna egal cu 2, iar în orice alt sistem matematic, 1+1 va fi totdeauna egal cu 2, în conformitate cu definiția de bază a adunării. Prin urmare, această afirmație este considerată o eroare sau o greșeală și nu există nicio situație în care aceasta este considerată adevărată.
  11. Like
    577777 reacted to quix in Cum sa iti cresti vizibilitatea comunitatii   
    Cu siguranță v-ați întrebat de multe ori cum să vă creșteți vizibilitatea și să vă promovați mai bine site-ul sau afacerea. Ei bine, unul dintre cele mai bune moduri de a face asta este prin crearea de conținut de calitate care să atragă atenția utilizatorilor și să îi facă să se întoarcă pe site-ul dvs. din nou și din nou.
    Astăzi, vă voi prezenta câteva idei de conținut care ar putea ajuta la creșterea vizibilității și la atragerea de noi vizitatori.
    Ghiduri pas cu pas - creați ghiduri detaliate și bine structurate pentru probleme comune sau pentru subiecte de interes general. Video tutoriale - înregistrați tutoriale video și postați-le pe site-ul dvs. sau pe canalul de YouTube, astfel încât utilizatorii să poată urmări și să înțeleagă mai bine subiectul. Infografice - creați infografice atractive și ușor de înțeles care să prezinte date sau informații relevante. Interviuri - intervievați experți în domeniu sau personalități cunoscute din industria dvs. și postați-le pe site-ul dvs. sau pe canalul de YouTube. Seriale - creați un serial de conținut pe care să îl lansați periodic (de exemplu, săptămânal sau lunar). Evenimente - organizați evenimente online sau offline și promovați-le pe site-ul dvs. sau prin canalele de social media. Concursuri - organizați concursuri cu premii atractive și promovați-le pe site-ul dvs. sau prin canalele de social media. Recenzii - postați recenzii despre produse sau servicii relevante pentru industria dvs. Topuri - creați topuri relevante pentru industria dvs. și postați-le pe site-ul dvs. sau prin canalele de social media. Studii de caz - prezentați studii de caz relevante pentru industria dvs., care să demonstreze abilitățile și expertiza dvs. Acestea sunt doar câteva idei de conținut care vă pot ajuta să vă creșteți vizibilitatea și să atrageți noi vizitatori pe site-ul dvs. Dacă le implementați cu atenție și în mod constant, cu siguranță veți vedea o creștere a traficului și a interesului utilizatorilor
  12. Ador
    577777 reacted to quix in Certified Services: Ce sunt, cum le poti obtine si avantaje   
    ~ Certified Services ~
    Pentru a le oferi oameniilor noștri puțină încredere în serviciile oameniilor de pe LEAKS am dorit să deschidem un program de tip verificare pentru fiecare topic care dorește să fie verificat. Aceștia vor primi un badge la topic de recomandat (⭐) de către cel care a fost testat iar în cazul în care acesta trece de 10 servicii completate cu succes de peste 20 de euro la noi pe comunitate va primi bineînțeles și pin (însemnând șanse mici de teapă).
    👨 Sunt cumpărător, cum îmi dau seama? 
    Topicul celui ce își vinde serviciile va avea un badge la topic (⭐ | recommended) în care va indica faptul că acesta a fost supus la un test de cunoștiințe minime. În cazul în care are pinned acesta a completat cu succes 10 comenzi de peste 20 de euro (cu dovada bineînțeles pe care noi am primit-o).
    👷‍♂️ Sunt vânzător, cum pot solicita verificarea?
    Poți aplica pentru cererea sa în subforumul de cererea verificări iar un manager/reviewer o să se uite peste codul tău, îl va testa și dacă acesta funcționează cu succes și se încadrează în cerințele noastre vei fii acceptat.
    🕵️‍♂️ Asta înseamnă că de acum LEAKS își trage răspunderea pentru tepe, nu?
    Nu în totalitate, o să urmăm bineînțeles parcusul tradițional care a fost până acum (adică banarea contului și adăugat în blacklist). Acest program este menit să le ofere puțină încredere cum că acesta are cunoștiințele pe care și le oferă.
    🧪 Ce teste vor fii mai exact?
    Testele vor avea concepte fundamentale de baza, deci nu va gândiți că va trebui să efectuati sarcini complexe care să dureze ore bune, dacă aveti cunoștiințele necesare le veti finaliza în mai puțin de 10 minute.
    ⛔ Dacă am fost respins, ce se va întâmpla?
    Nimic, îți vei continua serviciile în mod normal doar că nu vei avea acel trust factor ridicat ca ceilalții. Bineînțeles, poți reaplica după o săptămână de la închiderea cereri tale.
  13. Ador
    577777 reacted to quix in eVoL - Rage, Legit, SpeedHack and more + SOURCE | CS 1.6   
    Download (AnonFiles) :
    This is the hidden content, please Sign In or Sign Up Password:
    This is the hidden content, please Sign In or Sign Up The Download Link includes the source code!
    Some screenshots:


     
  14. Ador
    577777 got a reaction from Rusu Fernando FernyZU in Modificari in staff   
    [PROMOVARI]
    @rzo a fost promovat la gradul de Global Moderator.
  15. Ador
    577777 got a reaction from pericsq_0 in Modificari in staff   
    [RETROGRADARI]
    @pericsq_0 a fost eliberat din functia de Manager.
  16. Like
    577777 got a reaction from Syko in Ambassador: Cum il poti obtine, permisiuni si beneficii   
    LEAKS AMBASSADOR
    Impreuna cu colegii din administratie, am ajuns la concluzia ca trebuie sa recompensam membrii comunitatii care activeaza constant pe comunitate, care ne promoveaza (indirect/direct) si care aduc un beneficiu prin prezenta lor (raspund la help requests, probleme etc.): am creat gradul Ambassador, grad de care se vor bucura membrii descrisi anterior.
    Cum obtin gradul?:
    Echipa administrativa va verifica periodic activitatea dvs. si v-a stabilii daca sunteti sau nu eligibil. Veti fi contactat in prealabil pentru a afla cum puteti intra in posesia gradului. Contactati un manager pentru a afla daca indepliniti conditiile de eligibilitate. Beneficii AMBASSADOR:
    acces restrans in admin control panel acces restrans sau complet in moderator control panel acces moderare globala pe forum acces in categoriile premium, staff only sau protejate cu parola acces moderator options (lock, pin, hide, feature topic, edit topic/post/title content etc.) acces modificare conturi membrii (adresa email, avatar, semnatura, cover photo etc.) acces vizualizare continut ascuns Adresele IP nu sunt vizibile gradului AMBASSADOR
    Conditii eligibilitate:
    vechime minima de 1 an in comunitate promoveaza frecvent comunitatea ofera asistenta membriilor comunitatii in mod frecvent raporteaza continutul care nu se supune regulamentelor raspunde exemplar si corect gramatical sunt obiectivi asupra conflictelor in care nu participa nu dau startul la conflicte nu instiga la ura sau violenta sprijina proiectele comunitatii Accesul la toate beneficiile mentionate anterior nu este garantat. Puteti primii unul sau mai multe dintre acestea.
     
    Nu se accepta membrii noi in acest moment.
  17. Tristete
    577777 got a reaction from eternity in Modificari in staff   
    [RETROGRADARI]
    @pericsq_0 a fost eliberat din functia de Manager.
  18. Like
    577777 got a reaction from L0K3D in Ambassador: Cum il poti obtine, permisiuni si beneficii   
    LEAKS AMBASSADOR
    Impreuna cu colegii din administratie, am ajuns la concluzia ca trebuie sa recompensam membrii comunitatii care activeaza constant pe comunitate, care ne promoveaza (indirect/direct) si care aduc un beneficiu prin prezenta lor (raspund la help requests, probleme etc.): am creat gradul Ambassador, grad de care se vor bucura membrii descrisi anterior.
    Cum obtin gradul?:
    Echipa administrativa va verifica periodic activitatea dvs. si v-a stabilii daca sunteti sau nu eligibil. Veti fi contactat in prealabil pentru a afla cum puteti intra in posesia gradului. Contactati un manager pentru a afla daca indepliniti conditiile de eligibilitate. Beneficii AMBASSADOR:
    acces restrans in admin control panel acces restrans sau complet in moderator control panel acces moderare globala pe forum acces in categoriile premium, staff only sau protejate cu parola acces moderator options (lock, pin, hide, feature topic, edit topic/post/title content etc.) acces modificare conturi membrii (adresa email, avatar, semnatura, cover photo etc.) acces vizualizare continut ascuns Adresele IP nu sunt vizibile gradului AMBASSADOR
    Conditii eligibilitate:
    vechime minima de 1 an in comunitate promoveaza frecvent comunitatea ofera asistenta membriilor comunitatii in mod frecvent raporteaza continutul care nu se supune regulamentelor raspunde exemplar si corect gramatical sunt obiectivi asupra conflictelor in care nu participa nu dau startul la conflicte nu instiga la ura sau violenta sprijina proiectele comunitatii Accesul la toate beneficiile mentionate anterior nu este garantat. Puteti primii unul sau mai multe dintre acestea.
     
    Nu se accepta membrii noi in acest moment.
  19. Like
    577777 got a reaction from eternity in Ambassador: Cum il poti obtine, permisiuni si beneficii   
    LEAKS AMBASSADOR
    Impreuna cu colegii din administratie, am ajuns la concluzia ca trebuie sa recompensam membrii comunitatii care activeaza constant pe comunitate, care ne promoveaza (indirect/direct) si care aduc un beneficiu prin prezenta lor (raspund la help requests, probleme etc.): am creat gradul Ambassador, grad de care se vor bucura membrii descrisi anterior.
    Cum obtin gradul?:
    Echipa administrativa va verifica periodic activitatea dvs. si v-a stabilii daca sunteti sau nu eligibil. Veti fi contactat in prealabil pentru a afla cum puteti intra in posesia gradului. Contactati un manager pentru a afla daca indepliniti conditiile de eligibilitate. Beneficii AMBASSADOR:
    acces restrans in admin control panel acces restrans sau complet in moderator control panel acces moderare globala pe forum acces in categoriile premium, staff only sau protejate cu parola acces moderator options (lock, pin, hide, feature topic, edit topic/post/title content etc.) acces modificare conturi membrii (adresa email, avatar, semnatura, cover photo etc.) acces vizualizare continut ascuns Adresele IP nu sunt vizibile gradului AMBASSADOR
    Conditii eligibilitate:
    vechime minima de 1 an in comunitate promoveaza frecvent comunitatea ofera asistenta membriilor comunitatii in mod frecvent raporteaza continutul care nu se supune regulamentelor raspunde exemplar si corect gramatical sunt obiectivi asupra conflictelor in care nu participa nu dau startul la conflicte nu instiga la ura sau violenta sprijina proiectele comunitatii Accesul la toate beneficiile mentionate anterior nu este garantat. Puteti primii unul sau mai multe dintre acestea.
     
    Nu se accepta membrii noi in acest moment.
  20. Ador
    577777 got a reaction from quix in Modificari in staff   
    [PROMOVARI]
    @rzo a fost promovat la gradul de Global Moderator.
  21. Haha
    577777 reacted to xSaG in Sourcemod.ro   
    SourceMod România țintește să ajungă o comunitate mare de support & coding pentru serverele ce se bazează pe SM. Momentan forumul este la început și suntem în căutare de persoane ce se pot implica în acest proiect.
    Puteți găsi resurse pentru a vă crea cel mai bun server bazat pe SM, în special de CS:GO. Avem modele 3D, plugins, addons și multe altele! Suntem dezvoltatori și o comunitate de entuziaști
    Comunitatea a fost concepută deținătorilor de servere ce au la bază SourceMod, în special pentru serverele de CS:GO. Prin urmare, oricât de naivă și stupidă ar fi întrebarea ta în opinia ta, crede-mă, nu este așa. Cel mai important, nu ezitați să întrebați și în nici un caz nu renunțați...
    http://sourcemod.ro/
    Astept și păreri despre acest mic proiect, multumesc !
  22. Haha
    577777 reacted to DanielSy in Servicii Pawn   
    nu inchide topicu up
  23. Ador
    577777 got a reaction from darkGeorge in Easy method for fast money   
  24. Like
    577777 reacted to HPQ123 in (Question) Editor/Library round progress   
    Salut am primit mesaje legate "Cum ai facut acest lucru" 

    Si m-am gandit sa fac un editor si include cu acest progress bar rotund =D
     
    Se merita sa fac acest lucru? Lasa un comentariu
     
    Aste e ce am facut pana acum:

  25. Haha
    577777 reacted to DanielSy in Caut Beta-Testeri & Echipa administrativa.   
    up, te pup @PericolRPGcel mai blana manager
×
×
  • Create New...