Jump to content

577777

Ambassador
  • Posts

    575
  • Joined

  • Days Won

    36

Everything posted by 577777

  1. An nou fericit si plin de impliniri tuturor 🫶🏼

  2. Caut coop pt UT pe eafc 24, EA ID: untrusted1337
  3. Superb panel, keep it up boys!
    1. quix

      quix

      te pup sa moara sormea aia buna ❤️

       

  4. Tine ma de mana, nu ma lasa

    1. Show previous comments  2 more
    2. 577777

      577777

      S a asezat sslu baieti

    3. quix

      quix

      o sa mi fie dor de tine

      respect!

    4. Syko

      Syko

      s-a pus bine la soare sslu

  5. [RETROGRADARI] @eternity s-a retras din functia de Manager.
  6. Ti am scris pe telegram 🙂 poate ma rezolvi cu o pizza

  7. Eu n am av si nu am avut virusi niciodata
  8. Good to have you here 🫶
  9. ACTUALIZARE 18.3.23 dat startul programului Leaks Ambassadors (click) dat startul programului de certificare a vanzatorilor de servicii (click) adaugata categoria request verification (click) alte mici modificari aduse in background pentru a integra actualizarea
  10. da si mie cod de 1.6

  11. [RETROGRADARI] @pericsq_0 a fost eliberat din functia de Manager.
  12. LEAKS AMBASSADOR Impreuna cu colegii din administratie, am ajuns la concluzia ca trebuie sa recompensam membrii comunitatii care activeaza constant pe comunitate, care ne promoveaza (indirect/direct) si care aduc un beneficiu prin prezenta lor (raspund la help requests, probleme etc.): am creat gradul Ambassador, grad de care se vor bucura membrii descrisi anterior. Cum obtin gradul?: Echipa administrativa va verifica periodic activitatea dvs. si v-a stabilii daca sunteti sau nu eligibil. Veti fi contactat in prealabil pentru a afla cum puteti intra in posesia gradului. Contactati un manager pentru a afla daca indepliniti conditiile de eligibilitate. Beneficii AMBASSADOR: acces restrans in admin control panel acces restrans sau complet in moderator control panel acces moderare globala pe forum acces in categoriile premium, staff only sau protejate cu parola acces moderator options (lock, pin, hide, feature topic, edit topic/post/title content etc.) acces modificare conturi membrii (adresa email, avatar, semnatura, cover photo etc.) acces vizualizare continut ascuns Adresele IP nu sunt vizibile gradului AMBASSADOR Conditii eligibilitate: vechime minima de 1 an in comunitate promoveaza frecvent comunitatea ofera asistenta membriilor comunitatii in mod frecvent raporteaza continutul care nu se supune regulamentelor raspunde exemplar si corect gramatical sunt obiectivi asupra conflictelor in care nu participa nu dau startul la conflicte nu instiga la ura sau violenta sprijina proiectele comunitatii Accesul la toate beneficiile mentionate anterior nu este garantat. Puteti primii unul sau mai multe dintre acestea. Nu se accepta membrii noi in acest moment.
  13. [PROMOVARI] @rzo a fost promovat la gradul de Global Moderator.
  14. Iti dau o capra si 2 iezi pe gm asta, adaug bonus de craciun un porc.
  15. 577777

    Sugestii forum

    Va fi adaugata categoria in curand, multumim pentru sugestie.
  16. @pericsq_0 ce sef mai esti si tu ma, prapaditule
  17. [PROMOVARI] @Skyled a fost promovat la gradul de Manager. @darkGeorge a primit funcția de moderator pe secțiunea GAMING DEVELOPMENT. [RETROGRADARI] @Kedoo a fost eliberat din functia de Manager.
  18. https://music.apple.com/ro/album/uuuu/1575228145?i=1575228151
×
×
  • Create New...