Jump to content

Blu3HaSky

Member
  • Posts

    89
  • Joined

  • Last visited

About Blu3HaSky

Recent Profile Visitors

1,599 profile views

Blu3HaSky's Achievements

  1. #Up ! SERVER GF Se cauta scripter ! Numele tau si cati ani ai ?: De cand joci samp ? De cati ani Scriptezi( Minim 2 ani)?: Disponibilitatea DVS?
  2. #up Inca se cauta scripter ! Numele tau si cati ani ai ?: De cand joci samp ? De cati ani Scriptezi( Minim 2 ani)?: Disponibilitatea DVS?
  3. #Up !Inca se cauta scripteri , oameni care lucreaza cu panel ! Am Gm si as dori sa ramana o parte din el(Sistemul de vip,Misiunile,Si inca cateva ! Putem porni de la ce gm doreste sau sa ramana cum este si sa refacem Bugurile si sa adaugam Update-uri + optimizare ! Astept aventuri mari si un Gm Deosebit !
  4. okey ! Ti-am Dat add ! #Up ! Server Godfather cu o prospetime de Rpg/RP !
  5. Salutare lume ! Caut un partener 16 17+ Ca scripter ! Inca se cauta ...am server-ul de 2 luni de o luna jumate am lucrat ceva la server cu un scripter insa ,nu mai da niciun semn , sper sa nu aibe covidu asta :) :( ! Tin sa reamintesc ca am mai avut server deschis , si vreau sa re-aduc jucatori vechi si maturi pe server ,dar fara o echipa de nadejde niciodata nu poate functiona o masina nu ? ...Server-ul as crede dupa mine ca e 60 la suta in proportie gata !As vrea sa fac nebunii dar as avea nevoie de un scripter bun ! Multumesc Leaks
  6. Faq: Ce este rebelul ? Este o pagina de facebook ce include motivatia , inspiratia, doza de haz si umor si multe altele ! INFO : Se cauta moderatori cu experienta in DesigN ! ---> < ---
×
×
  • Create New...