Jump to content
Welcome, Guest
Existing user? Sign In

Sign InOr sign in with one of these services

Sign Up

SorinGamerYT

Users
 • Content Count

  265
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  5

SorinGamerYT last won the day on June 23

SorinGamerYT had the most liked content!

1 Follower

About SorinGamerYT

 • Rank
  King

Recent Profile Visitors

419 profile views
 1. Ok, sa iti spun niste buguri clasice la burned. 1. la rent nu merge sa inchui vehiculu. 2.nu poti inchuia masina de la VIP(cand il cumper si sa da un INf) 3.la jobul farmer poti sa te implimbi cu tractoru peste tot. 4.este bug la masinile din PD - NG - TAXI etc... nu se incarca obiactele (nu chiar la toti se intampla acest bug.) 5.masinile se despawneza random. Succes cu rezolvarea bugurile de mai sus.
 2. Un sistem usor nu stiu de ce ai facut tutorial, dar mna pentru incepatori nu cred ca e usor si cred ca deasta ai facut tutorialu', Bravo !
 3. Username: SorinGamerYTProblema întălnită: Ok, bun deci cand vreau sa cumpar un stage imi seteaza viteza gresita.Detalii despre problemă:.Ce ai încercat să faci înainte să postezi?: Nimic, doar sa fac un sistem de stage asemanator ca pe fratieCod sursă (recomandat pastebin.com) :https://pastebin.com/RKC1x5GeAlte detalii: Poze:
 4. Imi pare rau pentru copii din ziua de astazi !

DESPRE NOI

Leaks.ro este o comunitate de discuții legate de programare, gaming, tech, grafică și ajutor în diverse domenii. Este locul potrivit în care vei găsi orice în materie de resurse pentru dezvoltarea proiectului tău.


ACEST SITE APARȚINE ȘI ESTE ADMINISTRAT DE LEAKS GROUP SRL


Hosting provided by SiteBunker.ro SSL Secured

UTILE

Theme
Language
Contact Us
×
×
 • Create New...