Jump to content

Daedric-Fox

Users
 • Content Count

  40
 • Donations

  0.00 EUR 
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Daedric-Fox last won the day on June 18 2019

Daedric-Fox had the most liked content!

1 Follower

About Daedric-Fox

 • Rank
  Advanced

Recent Profile Visitors

287 profile views
 1. Daedric-Fox

  Vand Cont Gta 5

  Username:Daedric-Fox Varsta:19 Ce vinzi?:cont socialclub cu gta 5 si gta san andreeas Dovada (că sunteti in posesia produsului) OBLIGATORIU: https://imgur.com/a/b6CUtce Pret:15e Detalii de contact: Daedric-Fox#4253 Alte precizari: Contacta-ti-ma doar pe discord va rog.
 2. Username:Daedric-Fox Vârstă:19 Ce recrutezi?:echipa pentru proiect. Ce oferi în schimb:- Detalii de contact: Daedric-Fox#4253 Alte precizări: Cine imi lasa mesaj pe discord, sa-mi zica ce stie sa faca. Locuri: Designer/Mapper/Web dev.
 3. Daedric-Fox

  Vand - Proiect

  Username:Daedric-Fox Varsta:19 Ce vinzi?:Gamemode si panel de la 0 Dovada (că sunteti in posesia produsului) OBLIGATORIU: https://ibb.co/album/jJuNWF (este acolo o poza din gamemode) Pret:Se ofera de catre client si se negociaza. Detalii de contact: Discord: Daedric-Fox#4253 Alte precizari: Un proiect scris de la 0, atat panelul, cat si gamemode-ul Atat panelul cat si modul de joc rpg sunt intr-un stadiu aproape final, se vand la pachet, si se pot finaliza la cererea clientului sau se ofera asa cum sunt. Se pot aduce anumite modificari inainte de predare. Pretul este negociabil si este lasat la alegerea clientului, in functie de suma se creste/scade. Panelul a fost scris de catre @s0nyx, iar gamemodeul de catre mine, @Daedric-Fox. Sa dea mesaj doar persoanele interesate. Poze cu panelul: https://ibb.co/album/hTLJ5a Poze cu serverul: https://ibb.co/album/jJuNWF
 4. Username:Daedric-Fox Vârstă:19 Ce recrutezi?:partener Ce oferi în schimb:- Detalii de contact:discord: Daedric-Fox#4253 Alte precizări: Caut un partener serios pentru deschiderea unei comunitati de samp, sa ma ajute cu cel mai rog din cand in cand, in general teste, administrare, etc detalii pe discord. Daca ai sub 17 ani nu te obosi.
 5. Daedric-Fox#4253 da-mi add pe discord.
 6. sunt interesat, sunt scripter, imi poti lasa mesaj in privat.
×
×
 • Create New...