Jump to content
Welcome, Guest
Existing user? Sign In

Sign InOr sign in with one of these services

Sign Up

enz.

Users
 • Content Count

  45
 • Joined

 • Last visited

About enz.

 • Rank
  Advanced

Recent Profile Visitors

153 profile views
 1. da vr sa vad fac altcv din el
 2. fixed, am uitat sa adun sumele alea, idiot :<
 3. Username: enz. Problema întălnită: problema salvare in baza de date Detalii despre problemă: gen, pun acel query cu UPDATe dar in baza de date nu se insereaza nimic Ce ai încercat să faci înainte să postezi?: tot ce se poate dupa cunostintele mele Cod sursă (recomandat pastebin.com) : https://pastebin.com/H1r2BfzE Alte detalii: in baza de date, acel GiftBoxMoney este int(11)
 4. incerc sa ciordesc idei
 5. v0.01B -adaugat sistemul de apartamente; -blocul de apartamente este situat în zona plajei din LS; -apartamentele predispun de următoarele comenzi: /buyapartment, /sellapartment; -in total sunt 24 apartamente, 12 etaje, 2 per etaj; -sistemul este finalizat în proporție de 60%, urmează să mai fac niște optimizări la baza de date și să adaug mapping-ul apartamentelor
 6. Salut. Știu că am mai avut un proiect de editare a acestui gamemode, însă, am luat o pauză destul de mare datorită faptului că am avut ceva probleme cu liceul, m-am și mutat din oraș iar de curând am reinstalat windows-ul, ceea ce a rezumat în pierderea progresului cu gamemode-ul de ultima dată. Am decis să o iau din nou de la capăt, îmbogățindu-mi cunoștințele din modificarea acestuia. AIci voi posta lista frecventă a update-urilor aduse, având în vedere că este vacanța de iarnă, vor fi update-uri la cel putin 3/4 zile diferența. v0.01 -am adăugat logo la server în partea dreaptă jos; -am modificat logo-ul cu ora și data; -a fost dezactivată comanda /shop, urmează să o adaug într-un alt stil; -eliminat treasure hunt, respectiv shop; -eliminat sistemul de blackjack, prezenta ceva bug-uri; -eliminat sistemul de aplicații din joc; -rezolvat un bug la dealership (dacă puneai prețul de peste 200kk la o mașină, nu mai apărea în lista /buycar); -modificat speedometer-ul; -scos /roll, /activateroll si mapping-ul de pe plajă; -scoasă comanda /stunt, respectiv mapping-ul; -modificată pozitia spawn-ului civil, serverul va fi axat ca oraș principal Las Venturas.

DESPRE NOI

Leaks.ro este o comunitate de discuții legate de programare, gaming, tech, grafică și ajutor în diverse domenii. Este locul potrivit în care vei găsi orice în materie de resurse pentru dezvoltarea proiectului tău.


ACEST SITE APARȚINE ȘI ESTE ADMINISTRAT DE LEAKS GROUP SRL


Hosting provided by SiteBunker.ro SSL Secured

UTILE

Theme
Language
Contact Us
×
×
 • Create New...