Jump to content

vlzew

Member
  • Posts

    100
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Everything posted by vlzew

  1. [INVALID LINK] Topicul a fost INCHIS. Dacă se dorește redeschiderea acestuia, contactați un moderator.
  2. [MODEL NERESPECTAT] Topicul a fost închis din cauza nerespectării modelului de postare. Poți crea alt topic respectând modelul de postare specific categoriei în care postezi.
  3. [MODEL NERESPECTAT] Topicul a fost închis din cauza nerespectării modelului de postare. Poți crea alt topic respectând modelul de postare specific categoriei în care postezi.
  4. [MODEL NERESPECTAT] Topicul a fost închis din cauza nerespectării modelului de postare. Poți crea alt topic respectând modelul de postare specific categoriei în care postezi.
  5. [MODEL NERESPECTAT] Topicul a fost închis din cauza nerespectării modelului de postare. Poți crea alt topic respectând modelul de postare specific categoriei în care postezi.
  6. [MODEL NERESPECTAT] Topicul a fost închis din cauza nerespectării modelului de postare. Poți crea alt topic respectând modelul de postare specific categoriei în care postezi.
  7. [MODEL NERESPECTAT] Topicul a fost închis din cauza nerespectării modelului de postare. Poți crea alt topic respectând modelul de postare specific categoriei în care postezi.
  8. [MODEL NERESPECTAT] Topicul a fost închis din cauza nerespectării modelului de postare. Poți crea alt topic respectând modelul de postare specific categoriei în care postezi.
  9. [MODEL NERESPECTAT] Topicul a fost închis din cauza nerespectării modelului de postare. Poți crea alt topic respectând modelul de postare specific categoriei în care postezi.
  10. [MODEL NERESPECTAT] Topicul a fost închis din cauza nerespectării modelului de postare. Poți crea alt topic respectând modelul de postare specific categoriei în care postezi.
  11. [INVALID LINK] Topicul a fost INCHIS. Dacă se dorește redeschiderea acestuia, contactați un moderator.
  12. [MODEL NERESPECTAT] Topicul a fost închis din cauza nerespectării modelului de postare. Poți crea alt topic respectând modelul de postare specific categoriei în care postezi.
  13. [MODEL NERESPECTAT] Topicul a fost închis din cauza nerespectării modelului de postare. Poți crea alt topic respectând modelul de postare specific categoriei în care postezi.
  14. [CLOSED] Topicul a fost inchis. Pentru mai multe informații contactați moderatorul responsabil.
  15. Username: vlz Creator (sau editor): vlz Poze/Video în care prezinți index-ul/scriptul: [Protected content] Link Virustotal: [Protected content] Link download (cu hide): [Protected content] Alte precizări: Telefonul are si o animatie, descarcati arhiva si o descoperiti voi.
  16. [INVALID LINK] Topicul a fost INCHIS. Dacă se dorește redeschiderea acestuia, contactați un moderator.
  17. [INVALID LINK] Topicul a fost INCHIS. Dacă se dorește redeschiderea acestuia, contactați un moderator.
  18. Username: vlz Creator (sau editor): vlz Poze/Video în care prezinți index-ul/scriptul: [Protected content] Link Virustotal: [Protected content] Link download (cu hide): [Protected content] Alte precizări: Nup
  19. [INVALID LINK] Topicul a fost INCHIS. Dacă se dorește redeschiderea acestuia, contactați un moderator.
×
×
  • Create New...