Jump to content

AlexKLS

Member
  • Posts

    37
  • Joined

  • Last visited

1 Follower

About AlexKLS

  • Birthday 12/13/2004

Contact methods

  • Discord ID:
    AlexKLS#2488
  • Skype ID:
    AlexKLS

Profile Information

  • Gender:
    Male
  • Location:
    Constanta

Recent Profile Visitors

617 profile views

AlexKLS's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. Imi poti da folder-ul cu gm tau intreg?
  2. Facem cu intermediar man stai calm.
  3. Oricum cu intermediar faceam =]]] Tentativa de teapa zici a? Ia da dovezi
  4. Vand cont de steam cu CS:GO si PUBG(100 lei), vand cont de steam cu cs:go(25 lei),vand cont de steam cu ETS2(25 lei) vand urmatoarele cont-uri ruby nephrite: Semined(25 lei), Hakson(25 lei), NissQ(3 euro paypal sau psf).Vand cont rpg4 cu inf x1 bullet si turismo, numele este .skeam (25 de lei), vand cont blue bugged cu inf x2 vip, sultan x2 si rank 2 in LSPD(50 lei).Vand cont t4p cu premium si 300kk.(25 lei) Vand 2 conturi de minecraft premium: Unul cu MVP si capa pe hypixel, si unul fara capa fara nimic.
  5. Username:AlexKLS Vârstă:13 ani. Ce vinzi?:Vand cont de steam cu CS:GO si PUBG(100 lei), vand cont de steam cu cs:go(25 lei),vand cont de steam cu ETS2(25 lei) vand urmatoarele cont-uri ruby nephrite: Semined(25 lei), Hakson(25 lei), NissQ(3 euro paypal sau psf).Vand cont rpg4 cu inf x1 bullet si turismo, numele este .skeam (25 de lei), vand cont blue bugged cu inf x2 vip, sultan x2 si rank 2 in LSPD(50 lei).Vand cont t4p cu premium si 300kk.(25 lei) Vand 2 conturi de minecraft premium: Unul cu MVP si capa pe hypixel, si unul fara capa fara nimic. Dovada (că ești în posesia produsului):Dau in privat deoarece nu pot face poze la toate produsele. Preț:Este afisat la fiecare produs. Detalii de contact:Discord:AlexKLS#2488 sau AlexKLS pe skype. Alte precizări:Bafta!
  6. Ti-as recomada sa bagi SkyPvP, din cate stiu tu ai fost operator sau chiar administrator pe play. Ai putea face un skypvp asemanator ca pe play.In rest ai putea baga Factions NORAML (NU OP) si SkyBlock, dupa ca strangi niste playeri ti-as recomanda sa adaugi Speed Builders si Assasins deoarece aceste sectiuni sunt foarte jucate. Si nu iin cele din urma sfantul SURVIVAL unde toata lumea joaca. iti recomand sa faci in fiecare sambata la ora 20:00 event cu grade si giveall: Grade precum hero,legend si ultra. Atat am avut sa iti zic, sper ca te-am ajutat cu ceva. Good Luck.
  7. http://prntscr.com/juzkbk de ce ?
  8. Am scris din greseala 14 modific imd
  9. Username:AlexKLS Vârstă:13 Ce vinzi?:Cont de steam cu cs go Dovada (că ești în posesia produsului):http://prntscr.com/js0tt9 Preț:avere blue sau psf 25 Detalii de contact:Nik. Alte precizări:Multumesc.
×
×
  • Create New...