Jump to content

PenciuMihai

Member
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

About PenciuMihai

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

PenciuMihai's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. Caut in perioada asta anvelope vara 205 55 r16 . Cu pret mai de bun simt nu prea gasesti. Se pare ca toti au marit preturile. Nu stiu daca a mai comandat cineva de la cei de la VADRIM? Am vazut ca au preturi mai bune.
  2. anvelope vara 185 65 R15 pentru toate tipurile de autovehicule, jante tabla si aliaj la Pret Redus, cauciucuri de iarna si vara, marci premium sau de buget: MICHELIN, DUNLOP, GOODYEAR, PIRELLI, FULDA, DEBICA, SAVA, MATADOR, TIGAR, RIKEN, etc.., pentru toate tipurile de autovehicule. Montaj la Cumparare, echilibrat roti, presiune cu azot, reglat geometria directiei computerizat. Livrare anvelope si jante auto din aliaj si tabla in 24 ore Oriunde in tara. Comenzi de anvelope si jante online sau la Tel. 0730 710 764.
  3. Cautati anvelope vara sau iarna si all season la cele mai bune preturi? ANVELOPE IARNA ieftine sau premium, dar si anvelope de vara sau all season gasesti intodeauna la Vadrexim pentru toate tipurile de autovehicule. ANVELOPE ALL SEASON, anvelope de iarna si vara, branduri de anvelope cunoscute sau mai putin cunoscute pe piata din Romania, Michelin, Dunlop, Goodyear, Continental, Pirelli, Nokian, Falken, Nexen, Kumho, Hankook, Tigar, Taurus, Matador, Windforce, etc. LIVRARE 100% GRATIS 4buc! Montaj imediat la cumparare in Service ROTI autorizat RAR. Comanda online anvelope de iarna, all season sau ANVELOPE VARA ieftine orice auto si jante din aliaj sau tabla pe vadrexim.ro, Tel: 0730 710 764 .
×
×
  • Create New...