Jump to content

231d2j241y

Member
  • Posts

    16
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Everything posted by 231d2j241y

  1. Interesant, o sa incerc pe unul din conturile secundare de instagram sa vad daca merge.
  2. Si gratis si nedetectabil, ce sa zic, e forta
  3. Folositor, aceleasi comenzi de launch le foloseam si eu cand jucam CS:GO si mi-au adus un boost mare de fps-uri. Ai uitat sa mentionezi de setarile din NVidia Control Panel (pentru cei cu placi video NVidia), dar nu este neaparat o problema.
  4. Salut, recent am intalnit un site de webhosting gratuit, acesta este freewha.com, un prieten are site pe acest host si este foarte multumit. Ca beneficii are: - 1500MB webspace - unmettered traffic - PHP 5.6, 7.1, 7.2 or 7.3 - MariaDB MySQL Database - FTP - Apache 2.4 webserver si altele.
  5. josnic sa dai tepe pentru 150 lei cand alocatia e 200 lei =)))))))))))))))))))))
  6. Username: Zukkow Nume real: Stefanut Vârstă: Am varsta frumoasa de 16 ani. Unde locuiești: Locuiesc in orasul Bals, din judetul Olt. Ocupație: Elev, clasa a X-a. Hobby-uri: Sa ies pe afara, sa ascult muzica si sa vorbesc cu prietenii. Cum ai aflat de comunitate?: Am aflat de comunitate de pe YouTube si mai ales datorita donatiilor oferite de ViewS catre youtuberii romani. Ce limbaje de programare cunoști?: Momentan niciunul, dar dupa ce se termina vacanta de vara doresc sa invat un limbaj de programare. Alte precizări: Nu am.
×
×
  • Create New...