Jump to content

COX

Member
  • Posts

    49
  • Joined

  • Last visited

2 Followers

About COX

  • Birthday 08/01/1999

Retained

  • Member Title
    Designer

Profile Information

  • Gender:
    Bărbat

Recent Profile Visitors

955 profile views

COX's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

16

Reputation

  1. Bine ai venit în comunitate, ședere plăcută!
  2. Dezinteres din partea autorului, topic închis.
  3. Dezinteres din partea autorului, topic închis.
  4. Portofoliul dumneavoastră a fost închis pentru o inactivitate mai mare de șapte zile. Dacă doriți redeschiderea acestuia, dați-i un PM unui designer.
  5. COX

    Creatii - KeNNy

    Portofoliul dumneavoastră a fost închis pentru o inactivitate mai mare de șapte zile. Dacă doriți redeschiderea acestuia, dați-i un PM unui designer.
  6. COX

    Creatii - Filip

    Portofoliul dumneavoastră a fost închis pentru o inactivitate mai mare de șapte zile. Dacă doriți redeschiderea acestuia, dați-i un PM unui designer.
  7. LEAKS ROMÂNIA, CREAȚII - IT, Grafică. 1. Numele topicului trebuie să fie obligatoriu Creații - numele dumneavoastră. 2. Răspunsurile de genul "foarte fain", "ești bun", și așa mai departe nu sunt acceptate și sunt considerate drept post hunt. 3. Nu aveți voie să cereți resurse în topicul cuiva, pentru asta există funcția de PM pe forum. 4. Pentru un UP în portofoliu trebuie să postați minim trei creații, în caz contrar veți fi sancționați. 5. După șapte zile de inactivitate, portofoliul dumneavoastră va fi închis.
  8. SEZONUL 1 CLASAMENT GFX BATTLE ● Punctajul dumneavoastră va fi oferit în funcție de participarea la diferite bătălii. Dacă refuzați un gfx battle, pierdeți automat un punct în clasament. Dacă participați la un gfx battle și nu câștigați, primiți un punct. Dacă participați la un gfx battle și îl câștigați, primiți trei puncte. COX - 3 PUNCTE FL0r3nT1N - 3 PUNCTE DomnuArtix - 3 PUNCTE RuZZlZZ - 3 PUNCTE ENGINE. - 3 PUNCTE WiNKs - 2 PUNCTE Fr3sH - 2 PUNCTE VLM - 1 PUNCTE ● Dacă nu vă găsiți numele și punctele în acest topic, încercați să-i transmiteți asta unui designer printr-un mesaj privat. ● Primul sezon o să se termine în momentul în care o persoană acumulează 100 de puncte.
  9. Numele tău: COX Numele persoanei provocate: WiNKS Tipul lucrării și dimensiunea acesteia: Avatar, 150x250. Stock-ul și textul principal: Imaginea o trimiteți la: keNN. - fără text pe avatar.
  10. Sună interesant, fără sărăcie.
  11. COX

    Creații - COX

    2 0 1 7 2 0 1 8 nu știu de ce se vede pixelată ultima imagine, da' e perfectă și așa.
×
×
  • Create New...