Jump to content

Meowless

Member
  • Posts

    8
  • Joined

  • Last visited

1 Follower

About Meowless

Contact methods

Recent Profile Visitors

2,444 profile views

Meowless's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. we'll miss you, darling 💔 

  2. Unu la mana, cine esti, si cat sa-ti dau sa mi-o belesti? De unde tot apareti ma ca nu te-am vazut in viata mea nicaieri =))))))))))) Si fata de foarte multi oameni, eu am si lucruri cu care ma pot lauda, certificate, profilu de thm si htb, am aparut pe la ziare cu site-uri sparte, am vandut shell-uri in site-uri guvernamentale cat nu iti trece tie prin cap. Problema la voi e invidia:) Hai va pup ca forumu are deja 600 de membri si tema mai top ca a mea nu mai gasiti nicaieri pripasilor. Cu asta am terminat.
  3. //sters. Daca vrei, fa un topic sau postare in care sa pastrezi un limbaj si comportament civilizat. 3 zile restrictie la postari.
  4. Prietene, spune-le ca te-am platit si ti-am oferit anumite chestii care te-au ridicat putin, inainte erai anonim, ai inceput sa plangi pe discord ca te lua lumea de prost. Trecand peste asta, de ce spune-ti ca ati spart forum-ul ci nu ca ai avut access la cpanel de milog ce esti si ai sters tot dupa ce ai fost platit?:) Forum-ul este sus, mai frumos ca data trecuta, cu mai bine de 150 de membri intr-o singura zi, avem si promovari calumea de la youtuberi, cat si promovari pe facebook si instagram. Asta inseamna ca nu am renuntat ca un sclav, ci mai motivat sa-l refac si sa-l duc tot mai sus, tu ramanand trist si fara bani incontinuare, va provoc sa il spargeti daca puteti, nu e activ niciun waf, baram va fac un mini ctf pe site in care la final rezultatul va fi datele de logare la cpanel, pana atunci stati cuminti ca sunteti niste nimicuri, iar noi avansam pe zi ce trece. Acum dispari din fata mea gunoiule https://www.romaniahackers.com Melodie : https://www.youtube.com/watch?v=xc0-ScUEMBk Prezentare: https://www.youtube.com/watch?v=KEjzdJD0zK8 Contact: Meowless#0001 / meowless@romaniahackers.com
  5. Romania Hackers https://www.romaniahackers.com Romania Hackers este o comunitate romaneasca pentru pasionatii de hacking, pentesting, bug hunting si multe altele. De asemenea este si o sursa mare de resurse de orice tip, cu leak-urile noaste premium ne diferentiem de celelalte comunitati. Ce este special la forum?: Ei bine, forum-ul are continut premium, nu trebuie sa lasi comentariu ca sa vezi hidden content-ul, nu o sa iti iei ban aiurea ca pe alte forum-uri si mereu o sa fie ceva nou. Ce putem gasi?: De la leak-uri premium la tutoriale orice tip pentru incepatori(si nu numai) pana la tutoriale de pentesting avansate, tool-uri premium si cam orice vrei sa gasesti, vei gasi. Updates?: Formul desi este pornit, este inca in lucru, vrem sa aducem cea mai premium experienta utilizatorilor. O sa facem sectiune de Cheats pentru jocuri precum csgo, pubg etc... De asemenea una si pentru web resources cum ar fi ipb, ips, xenforo, mybb etc.. Va las pe voi mai departe sa vizitati si sa faceti o recenzie, multumesc. Contact: Meowless#0001 sau pe forum intr-un dm.
×
×
  • Create New...