Jump to content

arkan1337

Member
  • Posts

    291
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    2

Everything posted by arkan1337

  1. Username: arkan hugo boss Creator (sau editor): wcode, kenny Poze/Video în care îl prezinți: https://panel.play4times.ro Link Virustotal: n ai nev Link download (cu hide): [hide][https://www.mediafire.com/file/j0i4nt6nq63nn26/p4n.rar/file/hide] Alte precizări: merry christmas
  2. Nickname: arkan Numele creatorului: nu stiu Prezentare (imagini sau un video):https://imgur.com/a/AUmlhkg Link VirusTotal: n ai nevoie Link descarcare: [Protected content] Alte precizari: a fost furat cu un mapstealer - [Protected content]
  3. Topic închis. Topicul a fost închis din cauza că link-ul de descărcare a devenit invalid. Pentru evitarea situațiilor de genul vă recomandăm să folosiți platforme de încredere pentru a încărca resursele dvs., cum ar fi: MediaFire, Mega sau Google Drive.
  4. Topic închis. Topicul a fost închis din cauza că link-ul de descărcare a devenit invalid. Pentru evitarea situațiilor de genul vă recomandăm să folosiți platforme de încredere pentru a încărca resursele dvs., cum ar fi: MediaFire, Mega sau Google Drive.
  5. Topic închis. Topicul a fost închis din cauza că link-ul de descărcare a devenit invalid. Pentru evitarea situațiilor de genul vă recomandăm să folosiți platforme de încredere pentru a încărca resursele dvs., cum ar fi: MediaFire, Mega sau Google Drive.
  6. [MODEL NERESPECTAT] Topicul a fost închis din cauza nerespectării modelului de postare. Poți crea alt topic respectând modelul de postare specific categoriei în care postezi.
  7. [INVALID LINK] Topicul a fost INCHIS. Dacă se dorește redeschiderea acestuia, contactați un moderator.
  8. [INVALID LINK] Topicul a fost INCHIS. Dacă se dorește redeschiderea acestuia, contactați un moderator.
×
×
  • Create New...