Jump to content

Angelli

Member
  • Posts

    102
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Angelli

  1. vezi ca nu accepti friend request uri pe discord, da mi tu add sau lasa mi un pm Angelli#4657
  2. Nu este ca al lui in nici un caz Nu mai comenta doar ca sa te afirmi pe aici ca e degeaba
  3. Gamemode ul in sine, costa 10 dolari daca ne raportam la pretul adevarat al panelului. Daca aveai rabdare sa te uiti la tot videoclipul si sa asculti bine ce am zis, ti ai fi dat seama ca isi merita banii, doar nu esti de ieri de azi in acest domeniu. Tin sa precizez, a doua oara, ca gamemode ul nu are nici o legatura cu gamemode ul tau, doar o chestie sau doua daca nu ma insel au fost luate de pe gamemode ul tau, interiorul de la garaje si inca o chestie dar nu o mai stiu. Salut
  4. Si la final sa vina unul gen Alexander sau cum il cheama si sa mi spuna "gamemode dp net" =))) mai bine nu.
  5. Oricum dupa ce am terminat editul asta, eu aveam de gand sa mi deschid server, de aia am cumparat si panel, domeniu etc. Am vazut ca n am cu cine sa mi deschid server pana la urma si am zis macar sa l dau, chiar daca pe bani de nimic, pentru ca acei 30 de euro nu reflecta valoarea reala a tuturor chestiilor, daca doar panel ul e 20 de euro. Ma rog, nu asta e ideea. Am zis sa mi mai recuperez si eu macar putin din suma bagata de mine, dar se pare ca lumea e prea invidioasa sau nu stiu exact cum sa spun. Si am zis ca daca pun acest pachet la vanzare sa incerc sa lucrez pe alt gamemode, sa fac altceva, dar dupa ideea data de tine, nu mai vreau HPQ, stiu ca e pornit de la burned dar stiu ca majoritatea il prefera, ca are tot felul de sisteme si mna. Dar daca stau sa ma gandesc mai bine, cred ca o sa inceput pe altceva, cum ai zis si tu, ceva mai rar. Mersi fain, o sa te adaug pe discord imediat.
  6. Ma gandeam sa incep un urmator edit, ma gandeam la un HPQ ca am vazut ca are multe buguri, dar dupa ce am vazut ce fel de persoane sunt in acest domeniu, am zis mai bine lasa :)) Editul e inceput dupa ce l a postat Edison pe net, de prin 2017 daca nu ma insel, de aia e Burned si nu altceva, pe vremea aia, Burned ul mi s a parut cel mai ok gm pentru edit. Numai bine, mersi, asemenea.
  7. Da, vand comunitatea si domeniul este optional, nu ai auzit de asa ceva ? gamemode si panel se vand separat sau toata comunitatea. Dar daca scrii 'dp' in loc de 'de pe' imi dau seama ce fel de persoana esti, si cu asta am incheiat, salut.
  8. Da, stiu ca e Pawn ci nu Pawno, asa am luat indexul, chestia aia am uitat sa o modific. Dar daca spui ca tot ce am eu e pe net, inseamna ca esti foarte prost, sincer :)) Daca panelul asta cumparat de la wCode si modificat pentru noi, pe care l am platit, este pe net, eu iti dau tie totul gratuit, plus inca 50 de euro. Nu mai faceti afirmatii cand nu stiti despre ce e vorba, multumesc.
  9. Plus ca nu inteleg de unde atata ura, nu sunt cunoscut in acest domeniu, nici nu am vrut sa ma afirm, dar daca cineva vrea sa faca ceva si am vrut sa mi pun munca mea la vanzare, pentru ca stiu ca totul este foarte lucrat, a sarit lumea cu acuzatii, cu toate ca 'lumea' nu a vizionat tot clipul de prezentare sau sa intre pe server sa testeze. Adica asta e punctul meu de vedere, in loc sa spui "Am urmarit asa putin in graba, nu e nimic schimbat", te uiti la tot si dupa iti spui parerea, pentru ca nu ti poti da seama de toate aspectele daca te uiti 2 minute din 41.
  10. Nu prea vorbim despre aceeasi chestie. La fel, nu ai ascultat tot video, la acest gamemode se lucreaza de cand a aparut Burned pe internet, de la Edison, prin 2017 daca nu ma insel. Am zis ca doar asa mi se pare, pentru ca seamana extrem de mult cu ce a facut HPQ Iti garantez ca ce am eu, este foarte lucrat si foarte stabil, nu am avut de unde sa testez cu multi playeri, dar totul este foarte optimizat iar cati playeri au intrat maxim pe server, vreo 7, nu scadea sub 195 tickuri, facand job etc. Crede-ma ca nu postam gamemode ul asta daca stiam ca nu e lucrat, cred ca e a 10 a oara cand spun asta, doar ca nu mi se pare ca ai dreptul sa aduci niste acuzatii cat timp nu mi ai urmarit tot clipul. Poti avea un punct de vedere abia dupa ce urmaresti tot. Multumesc, seara buna!
  11. Salut, nu stiu daca am cautat bine dar am vazut ca gamemode ul etrion are treaba cu HPQ. Daca asa este, inseamna ca nici tu nu te ai uitat la tot videoclipul meu. Am spus CLAR ca este CEL MAI BUN BURNED EDIT, nu cel mai bun gamemode, doar cel mai bun burned edit, cel mai stabil.
  12. Am specificat ca se poate vinde la 30 de euro, fara domeniu dar se vinde la mai multi, iar daca vrei cu tot pachetul, domeniu, panel, forum, gm si sa fie doar al tau, 70 de euro. Edison a vandut gamemode urile alea 2 ale lui, primele la 150 ambele si le a dat la mai multi. Si pe vremea aia, 150 de lei insemnau destui bani, bine, nu spun ca acum iei 150 de lei de pe jos, dar mna, cumpara cine vrea, se uita cine vrea. Zi frumoasa.
  13. Sa ma corectez, la panel, poate a mai luat cineva panelul la 20 de euro, dar versiunea updatata precum este a mea, nu o deține nimeni.
  14. Salutari 1. Nu am pus indexul la preț, nici forumul deoarece am specificat și pe video ca forumul este ceva simplu, 2 teme și atat 2. Corect, am zis și eu asta în video 3. Panelul este doar al meu, poate ca și a mai luat cineva aceasta versiune, dar pe net se găsesc doar cu vulnerabilități, plus ca versiunea asta a mea nu se afla nicăieri, am și dovezi cu plata făcută băiatului de la wcode dacă exista cineva care are semne de întrebare plus ca pe video am arătat o mica parte din convorbirea cu el când ii ziceam ce mai are de rezolvat. 4. Am specificat pe video și de când am început sa postez videoclipuri legate de comunitate am zis ca este început de la burned, fostul wrestling arena postat de Edison în 2017,nu este HPQ, este doar Burned edit, și cum am spus, accept orice test ca să dovedesc, ca versiunea mea este cea mai stabila versiune de burned edit și totodată cea mai buna (poate nu cea mai complexa ca sisteme) dar cea mai buna ca tickuri, bug-uri rezolvate și organizare, facțiuni, clanuri etc. Domeniul este unul luat la 12 euro, am și factura, tot, este luat acum 2 luni și are valabilitate un an. Cine privește tot videoclipul, afla toate detaliile, nu te învinuiesc, poate nu ai avut timp sau nu ai vrut sa te uiți la tot videoclipul, doar ca nu ma apucam sa filmez 40 de minute, plus upload încă 30 și sa mai stau sa ma și obosesc sa fac un post dacă știam ca nu am lucrat la comunitate, implicit la gamemode și panel. Seara faina!
  15. Username: AngelliTuber Varsta: 18 ani Ce vinzi?: Vand comunitatea http://goldeneagle.ro care contine gamemode/panel/forum + optional domeniul goldeneagle.ro (10 euro in plus) Dovada (că sunteti in posesia produsului) OBLIGATORIU: https://imgur.com/a/8uZXeeQ || -> Prezentare comunitate: Pret: 30 euro (panel + gamemode + forum) / 15 euro = gamemode sau panel || 70 de euro (panel + gamemode + forum + domeniu) dar se vinde la o singura persoana. Detalii de contact: discord: Angelli#4657 / email: dumitrescu.angel04@gmail.com Alte precizari: panel-ul e unul unic facut de baiatul de la wcode. Cine este interesat de autenticitate poate sa mi lase un mesaj si ii arat toate dovezile necesare. (http://goldeneagle.ro/panel)
×
×
  • Create New...