Jump to content

nanelu

Member
  • Posts

    53
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

nanelu last won the day on September 8 2020

nanelu had the most liked content!

About nanelu

Recent Profile Visitors

1,116 profile views

nanelu's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

3

Reputation

  1. Ofer servicii Web Developement / Web Design / Design, mai multe informatii mai jos:

     

     

  2. UP Ofer si servicii de: -> HTML + CSS + JS -> PHP + MySQL -> Teme IPS
  3. Cred ca ai gresit topicul, modificari majore: Header (adaugat si background changer): Main page: Footer sters (momentan): Topic view: Urmeaza mai multe modificari, dar iau totul treptat.
  4. UP, inca un client multumit
  5. Am renuntat la primul concept, cel pe rosu si am inceput altul pe portocaliu. Primul motiv fiind lipsa de responsivness (am inceput sa lucrez pe rezolutia monitorului meu, in loc sa incep pe 1920x1080 cat este normal). Noul concept: Header + forums: Footer: Topic view:
  6. Astept feedback,

     

     

  7. Salutari ! M-am apucat sa lucrez la o tema acum 2-3 zile si as vrea sa va arat progresul de atunci pana acum. Tema este inca un lucru, o sa las la sfarsit un "to do list". Postez acest topic pentru diferite sugestii sau eventuale probleme pe care le gasiti. Header, forums, widgets & footer: https://imgur.com/a/mey6HJi Category + topic view: https://imgur.com/a/0GgkMTT Profile: https://imgur.com/a/TQ4q8Jm To do list: -> Rezolvare problema avatar size in topic view -> Cateva ajustari design-ului din topic view -> Cateva ajustari design-ului din profiles -> Responsiveness
×
×
  • Create New...