Jump to content

alex40TSA

Member
  • Posts

    24
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by alex40TSA

  1. Username: clouthchaseralex40 Varsta : Am 15 ani. Ce vinzi?: Cont origin cu Fifa 20 si un DLC pentru Apex Legends, contul nu este dintr-un generator sau ceva. Dovada (că sunteti in posesia produsului) OBLIGATORIU: https://prnt.sc/tj84yr https://prnt.sc/tj857x . Daca vreti mai multe dovezi, astept mesaj pe discord. Pret: Negociabil. Detalii de contact: alex40PROTEiN#7085 Alte precizari: Discutam mai multe pe discord
  2. Poate, bro Nu stau in Ploiesti, dar in apropiere. Poate, poate
  3. just clouthchaser 😉 

  4. Salut, am vazut ca ai postat foarte multe metode despre "cum sa faci bani", dar ar fi frumos daca ai pune si tu o dovada de retragere, cum a spus si senzor.
  5. Salut, Joker ! Nu iti recomand sa faci acest lucru, cum a spus si Dani3l, e pierdere de timp. SA:MP-ul e pe moarte, nimeni nu prea mai se joaca de la "0". Mai bine inveti altceva, succes !
  6. Salut ! Dupa parerea mea este un telefon bunicel, la bugetul lui. Totusi, eu as opta catre alt brand de telefoane. Daca tie iti place este o alegere foarte buna.
  7. Salut, as vrea sa imi cumpar un telefon la 3000 lei. Efectiv, ma gandeam la un iPhone X, dar am vazut ca bateria nu este chiar asa mare. In principal as vrea sa aiba o baterie mare, care sa ma tina mult, nu ma joc pe el. M-am orientat spre un Samsung S10, avand o baterie de 3000 mAh. Astept si alte opinii, multumesc !
  8. Username: clouthchaseralex40 Nume real: Alexandru Vârstă: Am 14 ani. Unde locuiești: Locuiesc in orasul Ploiesti. Ocupație: Elev. Hobby-uri: Fotbal. Cum ai aflat de comunitate?: Pe un grup de discord. Ce limbaje de programare cunoști?: Momentan, nu cunosc niciunul, dar as vrea sa incep sa invat. Alte precizări: Salut !
×
×
  • Create New...