Jump to content

C0D3R

Member
  • Posts

    9
  • Joined

  • Last visited

About C0D3R

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

C0D3R's Achievements

  1. scuze ca iti zic si eu mititelule, doar ca la cei 12 anisori ai tai ar fi trebuit sa fi in parc cu o inghetata in mana nu sa iti dai cu presupusul... mai asteapta sa iti creasca parul pubian si apoi ai putea sa te bagi in seama cu cei mari.
  2. Imi cer scuze daca am folosit un limbaj neadegvat, am si motivele pe care nu le voi mai enumera . In subiectul de fata sti si tu ca majoritatea serverelor se bazeaza cam pe aceiasi idee, tema sistem etc. In general nimeni nu mai face ceva unic, pentru ca nu se mai renteaza, mereu indiferent de complexitatea sau simplitatea unui sistem, panel si asa mai departe, va exista cineva care sa critice munca altuia. Stiu ca nu ai 15 ani dar mi-am permis sa iti spun ,, copile,, pentru ca ai reactionat si rectionezi in majoritatea raspunsurilor la topicuri ca un pusti de 15 ani. Refereitor la parerea ta ca 70 de euro sunt prea multi, este strict parerea ta, care sti ca intr-un fel sau altul influenteza negativ un potential cumparator .Nu inteleg de ce cand cineva pune la vanzare munca, primeste hate, daca ar fi fost tot acel pachet liber la download, te intreb, oare mai veneai cu asemenea argumente?.Tot ceea ce este pe piata sub 50 euro stim cu totii ca nu prezinta garantie, ca cei care isi respecta munca si stiu cata investitie au oferit unui proiect stiu cat sa isi valorifice munca.Nu am venit sa iti dau lectii de viata, dar sincer las-o putin mai moale cu hate-ul pentru ca sincer m-am uitat in majoritatea comentariilor tale si chiar o dau in depresie... O zi placuta iti doresc.
  3. Cat de redus si cata minte sa ai sa vi cu astfel de aberatii? Copile, in pirmul rand garantez ca nu te-ai uitat nici macar pana la min 15 al acestui videoclip sau ai dat pe repede inainte, sau indiferent cum spui tu ca majoritatea lucruruilor sunt luate ,,dupa net,, ceea ce denota ca esti redus doar prin stilul de exprimare, ar fi fost bine sa te asiguri ca ceea ce spui este si adevarata.Tu cred ca esti genul de copil frustrat, care cand apare ceva pe net, care trebuie platit o dai cu hate, daca consideri ca aceasta comunitate GoldenEagel nu se ridica la standardele tale de ,, hater, scripter, etc.., nu esti obligat sa cumperi. Baiatul a investit timp,bani , a inclus scripteri, si-a pierdut nopti intregi lucrand la acest gm, eu il cunosc si stiu ca indiferent de zi sau noapte el lucra la gm . Ai venit tu mare om cu pareri ,, dupa net,, ce sa zic...
×
×
  • Create New...