Jump to content

constyadv

Users
 • Content Count

  572
 • Donations

  0.00 EUR 
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

constyadv last won the day on July 9 2019

constyadv had the most liked content!

4 Followers

About constyadv

 • Rank
  web-developer
 • Birthday 04/28/2006

Contact methods

 • Discord ID:
  consty#1337

Profile Information

 • Gender:
  Băiat/Boy
 • Location:
  Dubai, United States of Emirate

Recent Profile Visitors

959 profile views
 1. - Am avut 30 de jucatorii + la deschidere, maine avem live cu un youtuber mare, facem full! - Etadon.ro a mai avut odata 60 de jucatorii, la 22:00 deschiderea! [/getpremium], grabiti-va! - Salut, scuza-ma ca-ti intrerup viata 5-10 secunde - Este vorba despre un nou server care a avut ca record 60 de jucatorii online ! - De asemenea am avut si kniferz cu un record de 100/100 jucatori online ! - Etadon România (Mobile | PC), revine cu un mod de joc DIFERIT si Superb! - Se fac noii update-uri aproximativ in fiecare zi, din sugestii. - Avem un gameplay diferit, si foarte special. De asemenea, la cerere s-a facut si-un quest de tip Corona. Il puteti viziona pe Canal-ul meu de youtube. Aveti link mai jos. Noi rulam pe : Simplitate, Complexitate, Stil. - Avem onoarea de a va spune, ca nici-un bug nu a fost detectat pana acum! - Avem Index / Forum / Panel. - Panel: panel.etadon.ro - Forum: forum.etadon.ro - DNS Server: rpg.etadon.ro - Mai multe detalii puteti afla pe Index si pe server-ul nostru de discord. - Link Canal Updates: youtube.com/aleksandruadv - Deschiderea va fi cu un youtuber pe nume stringer. Canal: youtube.com/stringer1 - Deschiderea va fi in data de 25, la ora 22:00.
 2. - Am avut 30 de jucatorii + la deschidere, maine avem live cu un youtuber mare, facem full! - Etadon.ro a mai avut odata 60 de jucatorii, la 22:00 deschiderea! [/getpremium], grabiti-va! - Salut, scuza-ma ca-ti intrerup viata 5-10 secunde - Este vorba despre un nou server care a avut ca record 60 de jucatorii online ! - De asemenea am avut si kniferz cu un record de 100/100 jucatori online ! - Etadon România (Mobile | PC), revine cu un mod de joc DIFERIT si Superb! - Se fac noii update-uri aproximativ in fiecare zi, din sugestii. - Avem un gameplay diferit, si foarte special. De asemenea, la cerere s-a facut si-un quest de tip Corona. Il puteti viziona pe Canal-ul meu de youtube. Aveti link mai jos. Noi rulam pe : Simplitate, Complexitate, Stil. - Avem onoarea de a va spune, ca nici-un bug nu a fost detectat pana acum! - Avem Index / Forum / Panel. - Panel: panel.etadon.ro - Forum: forum.etadon.ro - DNS Server: rpg.etadon.ro - Mai multe detalii puteti afla pe Index si pe server-ul nostru de discord. - Link Canal Updates: youtube.com/aleksandruadv - Deschiderea va fi cu un youtuber pe nume stringer. Canal: youtube.com/stringer1 - Deschiderea va fi in data de 25, la ora 22:00.
 3. Avem un gamemode stabil, un panel decent.Am avut un record de 30 online, avem un buget de promovari.Maine 26.03.2020 - 2 live-uriRevenim in forta din nou.Succes!
 4. Avem un gamemode stabil, un panel decent. Am avut un record de 30 online, avem un buget de promovari. Maine 26.03.2020 - 2 live-uri Revenim in forta din nou. Succes!
 5. constyadv

  Vând panel

  +rep, om serios, bafta la vanzare
 6. ok, ipb-ul zice shadogsky ce zice, nu ma bag. panel: e o baza a panelului pe care il am si eu la grown.ro, editata, cu o schimbare de template si cateva adaugari ca sa para "unic".
 7. welcome frt cu aifon unspe
 8. constyadv

  Vand conturi gfn

  Username: consty1337 Varsta 14 Ce vinzi?: conturi gfn founders Dovada (că sunteti in posesia produsului) OBLIGATORIU: Pret:2e/bucata Detalii de contact: PM sau consty#8128 Alte precizari: ms
×
×
 • Create New...