Jump to content

DarkMoonRPG

Member
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

About DarkMoonRPG

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

DarkMoonRPG's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

3

Reputation

  1. Am mai postat inca 3 videoclipuri noi pe canalul nostru de youtube: https://www.youtube.com/watch?v=cojWiuk3odQ Misiune - Big Smoke https://youtu.be/IvVyPBQAmxM Misiune - OG Loc https://youtu.be/hTfYX2BVs9I Prezentare - Sistem de telefon
  2. Deoarece nu pot edita prima postare, am sa pun aici: Acest videoclip prezinta una dintre misiunile existente pe server. Sper sa va placa.
  3. Multumim frumos! In cazul intro-ului am ales sa fie putin mai lung deoarece am dorit ca jucatorii sa aiba timp sa citeasca informatiile prezentate. Cat despre checkpoint-urile la dmv, vom scadea numarul acestora.
  4. Salutare, Dark Moon Romania este un proiect in dezvoltare, avand la baza jocul GTA San Andreas. Dorim ca prin acest server sa aducem ceva nou si unic pentru jucatorii de sa:mp din Romania. Serverul Dark Moon RPG detine un gamemode de la 0 la care se lucreaza inca din luna Martie a anului 2020. In momentul de fata nu se stie o data exacta a deschiderii, insa asteptam sugestii pe serverul nostru de discord: https://discord.gg/2FV3Z97 Pagina de WIKI va fi deschisa in curand, iar panel-ul si forumul vor fi disponibile cu o saptamana inainte de deschiderea oficiala. Totodata, am creeat pentru inceput un canal de youtube unde puteti vedea actualizarile aduse serverului rpg. La deschidere, serverul va beneficia de un VDS, stiind ca hostul este un aspect esential pentru buna functionare a serverului si totodata a website-ului. In aceasta postare vom adauga ulterior si cateva actualizari pe partea de script, dar si pe partea de web development. In momentul de fata investim cat mai mult timp posibil pentru a facilita o data a deschiderii cat mai rapida si a ne asigura ca nu exista probleme legate de gameplay. Acest videoclip prezinta exact partea cand un jucator intra pentru prima oara pe serverul nostru.
×
×
  • Create New...