Jump to content

LiviuAdrianRO

Member
  • Posts

    8
  • Joined

  • Last visited

About LiviuAdrianRO

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

LiviuAdrianRO's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. Nu am zis nimic de sclavie man. Dar atat pot oferi chiar si incat sa editeze un gamemode foarte mult incat sa nu se asemene sau sa nu fie furat/copiat. Eu angajez sa faca update-uri, sa rezolve bugurile si sa faca chestiile administrative.
  2. Username: LiviuAdrianRO Vârstă: 15 Ce recrutezi?: Angajez Scripter Pawno Ce oferi în schimb: 15-20e pe luna. Detalii de contact: Liviu#4446 sau PM. Alte precizări: Scripterul sa fie de incredere, sa stie sa faca orice ar face intr-o echipa Administrativa. O sa deschid comunitatea in August. Mai multe detalii pe Discord.
  3. Gamemode 100% facut de la 0 si de un scripter original. Felicitari
  4. 1.Username: LiviuAdrianRO 2.Nume real: Liviu Adrian 3.Vârstă: 15 4.Unde locuiești: Motru 5.Ocupație: Sa ma joc csgo, samp, minecraft, fortnite si cateodata LoL, invat scripting Pawn sau Pawno, invat spaniola si cam atat deocamdata. 6.Hobby-uri: jocurile, fotbalul, muzica(rap), sa invat chestii noi si sa ies pe afara cu prietenii. 7.Cum ai aflat de comunitate?: De pe youtube. 8.Ce limbaje de programare cunoști?: Invat limbajul Pawn si as vrea sa invat si Python. 9.Alte precizări: Sper sa ma inteleg bine cu lumea, sa am cu cine juca, sa am prieteni si cam atat :)
×
×
  • Create New...