Jump to content

PandaRO

Member
  • Posts

    128
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by PandaRO

  1. Da, era pe mail-ul lui si vazand ca au intrat 10+ playeri a primit multe mailuri de la bugged asa ca a schimbat parola, contul a fost dat prima data pe discordul de la serverul meu si dupa am postat aici, cativa au dat reply ca a mers, dupa a schimbat parola.
  2. Username: Awake Password: H2pRo ip: black.bugged.ro By h2p.ro ! Discord (giveaway activ cu cs:go): https://discord.gg/HzAcXgt O sa mai postam lucruri interesante pe viitor, pwp. EDIT: SUNTEM O COMUNITATE DE SAMP, NU DE RESURSE, NU VR BAN PTR TITLU PLS.
  3. REVIN: Am cumparat, totul este ok, recomand.
  4. Este de la ei, cpanel-ul nu gaseste fila unde e keya de licenta, trimite-le ticket cu aceasta eroare (poza) si asteapta un raspuns.
  5. Pentru ca l-am lasat fara, dar in cpanel am ssl instalat, pune https://h2p.ro / https://panel.h2p.ro / https://forum.h2p.ro sa vezi ca functioneaza. Nici nephrite nu are ssl instalat dar au in cpanel ;).
  6. Da, te asteptam pe serverul de discord sa discutam. http://prntscr.com/k78h0x foarte :skump:. Mersi.
  7. Incearca acum. http://prntscr.com/k78h0x
  8. Omg, ce ne facem noi cu hate-ul asta: http://prntscr.com/k788ze
  9. Serverul se deschide sambata, 21 Iulie la ora 20:00. O sa fie de la ora 19:00 rezervari de nick pe panel. Panel: http://panel.h2p.ro Forum: http://forum.h2p.ro Index: http://h2p.ro IP: rpg.h2p.ro ! Discord: http://h2p.ro/discord. Recrutam admini/helperi/lideri, daca doriti, va asteptam pe discord sau PM pe forum aici pentru functie. Da-ti o sansa acestui server, nu o sa fim genul de fondatori care au serverul 2 saptamani si dupa il inchid, noi investim. Succes! Gamemodeul a fost conceput de la CosminAKA47 dar a suferit mici modificari: UPDATE 1: (#)SCHIMBAT LOGO. (#)ADAUGAT UN SISTEM DE STOCK VIP/STOCK PUNCTE PREMIUM, UN ADMIN 7 POATE SETA STOCK-URILE, PLAYERII POT TASTA /GETVIP RESPECTIV /GETPP SI VOR PRIMI PUNCTE PREMIU/CONT VIP IN LIMITA STOCK-ULUI DISPONIBIL. (#)ADAUGAT SAMPCAC V0.9.0, TOTI CEI DIN MAFII AU NEVOIE DE SAMPCAC PENTRU A INTRA PE SERVER. (#)ADAUGAT O SECURITATE LA ADMINI, ADMINUL TREBUIE SA AIBE GPCI-UL PERMIS PENTRU A INTRA PE SERVER, GPCI-UL ESTE ID-UL CALCULATORULUI. (#)DEZACTIVAT QUESTUL SPECIAL, URMAND SA ADAUGAM ALT QUEST PENTRU VARA. (#)REZOLVAT UN BUG LA COMANDA /MAKEADMIN. UPDATE 2: (#)Scoase licentele de la spawn, dupa nu mai pot face cei din School Instructors raportul. (#)Adaugat un sistem de buletin, buletinul se ia de la primarie gratis si comanda (/getbuletin), pentru a prezenta buletinul cuiva trebuie sa tastati (/buletin) si pentru a il inchide (/closebuletin), buletinul se poate si este necesar sa fie prezentat doar la politisti astfel ve-ti primi amenda, in caz de neplata amenda, wanted. (#)Pentru a putea lua examenul de "Driving" aveti nevoie de BULETIN (vedeti mai sus). (#)Rezolvat bugul de despawnare a masinii din senin.
×
×
  • Create New...