Jump to content
Existing user? Sign In  

Sign InSign Up
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...
Home DEVELOPERS Leaks Entertainment RYSE:MP - alt:V Server

ControlulDeCod

Users
 • Content Count

  39
 • Joined

 • Last visited

About ControlulDeCod

 • Rank
  Advanced

Recent Profile Visitors

1,023 profile views
 1. [COMMAND /acolor] - a fost adaugata comanda /acolor pentru administratori nivel 1+. - aceasta comanda iti schimba culoarea numelui in chat. [SERVER] - am schimbat putin design-ul serverului asemanator pheonix/ruby. - am lucrat putin la optimizare. [REGISTER AND LOGIN] - am schimbat textul de informatie la inregistrare si la logare.
 2. nu ai definit array-ul skins asta e problema
 3. [HELPER SYSTEM] - a fost adaugat un sistem de helper. (level 1 - 3). - comenzi disponibile: /hduty si cele disponibile la sistemul newbie. [NEWBIE SYSTEM] - a fost adaugat un sistem newbie (/n, /nsend, /ndelete, /nmute, /nqueue). [COMMAND /adminduty] - a fost adaugata o comanda /adminduty. - beneficiul acestei comenzi este cand adminul este on duty apare scrisul cu galben in chat. [COMMAND /helpers] - adaugata comanda /helpers pentru a vizualiza toti helperii online. [COMMAND /sethelper] - adaugata comanda /sethelper pentru a seta levelul unui helper. - ai nevoie de gradul admin level 5 pentru a face acest lucru.
 4. [BUSINESS SYSTEM] - am adaugat un sistem de business. [BANK SYSTEM] - am adaugat sistem de banca (momentan doar o banca la CNN LS). comenzile disponibile sunt: (/withdraw, /balance, /transfer, /deposit). Limita de 2kkk este scoasa datorita lui bigint-ul lui @Matt multumesc! Sistemul este clasic gen eclipsed, t4p, etc. [JOB COURIER] - a fost adaugat un nou job (Courier). - nu este rostul sa explic deja stiti ce se face la acest joc, transporti 5 pachete pe o duba. [PHOTO IN GAME] Ignorati tickrate-ul este din cauza calculatorului, o sa pun pe un host. https://imgur.com/a/6g98n19

Powered by Invision Community

×
×
 • Create New...