Jump to content

Gabriel03

Member
  • Posts

    157
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    4

Everything posted by Gabriel03

  1. Intrebarea mea e ce inseamna 80% PHP?
  2. Bravo, dar iti recomand sa te indepartezi de jQuery. Incearca si tu ceva mai modern gen React, Svelte etc. sau direct js simplu. Succes cu el!
  3. NOTE: Nu recomand sa folositi in aplicatii reale. Nu e nimic safe din punct de vedere criptografic. E doar un fel de obfuscator pt stringuri.
  4. Si cine crezi ca isi pierde timpul cu un proiect in care nu are nici o garantie ca va reusi si va scoate ceva? :)) Tocmai tu ai spus ca esti in cautare de persoane care stiu ce inseamna un proiect si tot tu vi cu afirmatii de genul ca nu platesti. Nu ii pasa nimanui de ce contributie aduci tu la proiect ca tu ai nevoie de ei ca sa iti mearga proiectul, nu e ceva ce ei vor sa dezvolte ca sa lucreze si pe gratis
  5. Thx. Nu am Rage.MP / Alt:V cum am zis si mai sus. Oricum, astea se schimba usor.
  6. Nu e nimic. E doar UI Nu am folosit pana acum Rage.MP sau Alt:V. Doar ca ma plictiseam si am zis sa fac asta. Implementarea o faceti voi
  7. Username: Gabriel03 Creator (sau editor): Gabriel03 Poze/Video în care prezinți index-ul/tema/scriptul: Link Virustotal: E pe github. Link download (cu hide): [Protected content] Alte precizări: Pentru mai multe detalii legate de cum se poate configura sau modifica, intrati pe linkul de download.
  8. Eu ii dau sfaturi ca sa se dezvolte pe plan profesional, nu sa faca neaparat paneluri samp care sunt complet 0. Tehnologiile pe care le-am mentionat sunt la mare cautare. Voi va limitati doar la samp si d-aia nu reusiti sa evoluati. Cat despre color theory, typography etc. nu te intreaba nimeni de chestiile astea in mare parte ( maxim la un interviu ) dar toate astea conteaza cand vine vorba de web design si rata de conversie la un website. Daca tu ai facut toata viata ta 3 landing page-uri care alea erau template-uri de pe net si 2 panel-uri edit WCode nu inseamna ca toate chestiile astea nu sunt importante. Asa ca mai invata putin cum merge treaba cu web developmentul in afara sampului si apoi mai discutam daca tot te iei de ce i-am spus ( critica constructiva ) si ma faci "carcotas".
  9. Inteleg ca esti incepator dar nu cred ca esti in stare sa oferi servicii de web design in stagiul in care esti tu momentan. Adica site-ul este un template de pe net, SEO nu sti din cate vad... Cat despre panele, nu am vazut codul dar nu m-ar mira sa faci ceva gen wcode structura si functiile. Succes in continuare, nu te lasa daca asta iti place dar mai intai de toate ar trebui sa mai exersezi, sa te informezi in legatura cu tot ce tine de design, color theory, typography, layout-uri etc. si de asemenea, SEO care este cel mai important ( mai ales in 2021 ) sau daca iti place backend-ul iti recomand sa folosesti un alt limbaj de programare gen Javascript cu Node.JS / Deno ( eu recomand Node.JS ) sau de ce nu chiar Python cu Django / Flask pentru asa ceva. Iar pentru implementarea pe front end un framework precum React / Vue.JS sau Angular desi Angular e cam greu pentru incepatori deoarece este vorba de Typescript si MVC.
  10. Foarte amuzant. Cum sa fie diferit daca copiaza categoriile si topicurile?
  11. Salutare tuturor! Dupa ce am adus acest proiect la un stagiu de pe care se poate lucra, am decis sa il promovez pe forum-uri. Este vorba de un server back-end facut in Node.JS cu Express pentru feed live. Folosec Socket.IO pentru Web Sockets si actiuni live. Daca folositi proiectul out of the box o sa vedeti ca odata la 2 secunde este trimis un mesaj catre client side in care specifica user-ul care a fost validat in back end. Pentru mai multe detalii cat si despre cateva tutoriale de implementare, intrati aici: [Protected content] NOTE: Acest proiect nu contine multe feature-uri insa este o baza buna pentru un proiect la scala mai mare. A fost conceput sa fie cat mai modular si usor de dezvoltat cu o structura de fisiere gandita bine.
×
×
  • Create New...