Jump to content

speedy29

Member
  • Posts

    64
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Everything posted by speedy29

  1. EDIT: domeniu il dau gratuit la achizitionarea temei.
  2. Username: Speedy29 Varsta 20 Ce vinzi?: Domeniu .ro + tema veche leaks. Dovada (că sunteti in posesia produsului) OBLIGATORIU: https://fraps.ro/index.php?/profile/1-speedy29/ Pret: Discutam in privat. Se vand si separat. Detalii de contact: Speedy29#5782 Alte precizari: sunt singurul proprietar pentru domeniu, am acces la rotld.
  3. Username: Speedy29 Vârstă: 20 Ce recrutezi?: Testeri Ce oferi în schimb: Beneficii pe server. Detalii de contact: Speedy29#5782 sau ZeCo.F#1506 Alte precizări: e urgent.
  4. Mersi dar nu is nou, atata ca nu aveam prezentare :))
  5. NUMELE DE PE FORUM: Speedy29 USERNAME DISCORD + TAG (eg: keNN.#0901): Speedy29#5782 LINK PREZENTARE:
  6. Username: Speedy29 Nume real: Casian Vârstă: 20 Unde locuiești: Cluj Ocupație: Operator CNC si fotograf Hobby-uri: Gaming, pescuit. Cum ai aflat de comunitate?: Vremuri vechi, de cand m-am apucat sa invat putin pwn, am aflat de pe net. Ce limbaje de programare cunoști?: Cc si pwn Alte precizări: www.fraps.ro
  7. Username: Speedy Nume gamemode: Grenox GodFather Creator (sau editor): Uzzi25Adev Poze/Video în care prezinți modul de joc: Link Virustotal: nu am, asa am preluat postarea. Link download: [Protected content] Alte precizări: Este un gm creat de @Uzzi25Adev , nu mi-a dat multe poze, va las pe voi sa explorati. Merge un edit pe acest gamemode.
  8. o sa il folosesc la mine, mi lene sa imi fac unul si asta arata qt
  9. te astept si pe tine!
  10. Cius, o noua comunitate aka fantoma cum ii ziceti voi, cauta moderatori...Glumesc, nu este fantoma, avem un proiect serios. Momntan suntem in stagiul beta cu forumul si in closed beta cu sv-ul de samp. Avem un sv de samp rpg dar dorim sa adaugam si niste sv de cs 1.6 clasic, surf, zobmie. Nu dau inca multe informatii dar revin cu un update mai mare zilele astea. Momentan cautam 2 moderatori, aplicatile sunt deschide. https://fraps.ro/
  11. Pe vrema aia poate era 10 mil...
  12. Singurul film la care m-am emotionat...
  13. Btw cand copiati inc din stdlib, apasati pe replace all.
×
×
  • Create New...