Jump to content

tomalexandru

Member
  • Posts

    53
  • Joined

  • Last visited

About tomalexandru

Recent Profile Visitors

603 profile views

tomalexandru's Achievements

  1. da frate chiar plang:)))))))) traiti in sa-mp frate. voi va dati seama ca tema aia e 2 pachete de tigari? Prea plina de amarati e comunitatea asta...
  2. ne-ai facut frate de 10 euro omggggggg
  3. Username : tomalexandru Varsta :16 Ce cumperi? :Echipa pentru dezvoltarea unui server de sa-mp Cat oferi pe produs : - Detalii de contact: toma#9360 Alte precizari: Salut, ma numesc Toma si sunt in cautare de o echipa formata din admini si helperi pentru dezvoltarea unui server de sa-mp. Gamemode-ul este unul de la 0, de tip rpg. Varsta minima este de 15 ani si o experienta ca admin. LAIN ROMANIA https://discord.gg/QxDw8uftaq
  4. Username:tomalexandru Vârstă:16 Ce recrutezi?: developer sa-mp Ce oferi în schimb: cash Detalii de contact: discord: toma#9360 Alte precizări: Minim 16 ani, 2-3 ani de pawno. Mai multe vorbim pe discord. Cine ma cunoaste poate da' un +rep.
  5. Username : tomalexandru Varsta :16 Ce cumperi? : partener, pentru un proiect legat de sa-mp Cat oferi pe produs : nimic Detalii de contact: Discord: Toma#4418 Alte precizari: Recrutez partener pentru a infiinta o comunitate de sa-mp, sa am cu cine investii. Investitiile le vom face 1-1, nu veniti cu 5 euro, este o treaba serioasa. In tot acest timp putem forma o prietenie. Multumesc!
  6. Username: tomalexandru Vârstă: 15 Ce recrutezi?: Scripter SA-MP Ce oferi în schimb: Paysafecard / skrill Detalii de contact: Toma#4418 - on discord Alte precizări: Salut comunitate, recrutez un scripter sa-mp priceput, bine pe optimizari si pe sisteme. Banii nu sunt o problema, putem discuta in privat despre acest aspect.Precizez ca varsta minima este de 15 ani, si sa isi dedice minim 2-3 ore pentru proiect. Va pup.
×
×
  • Create New...