Jump to content

Calvin

Member
  • Posts

    7
  • Joined

  • Last visited

About Calvin

Contact methods

Profile Information

  • Gender:
    Băiat/Boy
  • Location:
    Bucharest

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Calvin's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Reputation

  1. Salutari. Va las aici o metoda prin care puteti sa faceti niste € pasiv, lunar. Mai jos o sa va atasez si dovada platii. Enjoy. ATENTIE: aceasta metoda nu este auto-pilot, nu va asteptati sa dati click pe un buton, vizionati un video, etc ca sa obtineti bani. Metoda este usoara, merge garantat. Haideti sa incepem: Daca aveti intrebari, astept reply sau PM. Sper sa va ajute. Enjoy!
  2. Cineva care face teme IPB?

    1. Show previous comments  1 more
    2. Kramppers

      Kramppers

      nici drq nu cred ca mai lucreaza pe IPB

    3. skyrem

      skyrem

      @Kramppers , pai si forumul asta nu il lucreaza nimeni atunci? Eu lucrez IPB 3.X.X , 4.1.X 🙂 Doar ca nu am timp de proiecte.

    4. KeNNy

      KeNNy

      mesaj pe insta: vasea_1337 

  3. Caut 5 testeri disponibili in seara asta. Adauga-ti-ma pe Discord. (ID in profil) 

  4. Salutari! Probabil jucatorii vechi, mai retin numele vProject. vProject este o comunitate pornita initial in anul 2014, avand un succes surprinzator la acea perioada. Ne-am diferentiat mereu prin calitate si unicitate. In prezent lucram de mai bine de 4 luni la acest proiect iar acum a venit momentul pentru un mic PREVIEW. Serverul RPG iti va asigura o experienta unica de joc cu o interfata player-friendly, sisteme si idei noi, posibiltati de castiguri dinamice din mai multe surse si multe altele. In perioada ce urmeaza, suntem in cautare de testeri care au timpul necesar sa ne ajute la verificarea tuturor sistemelelor noi. De asemenea, cautam "influenceri" pentru promovarea serverului de discord. Asadar, daca esti interesat, te asteptam sa ne scrii pe discord pentru mai multe detalii. Pana atunci, va las link-urile unde ne puteti gasi: vProject Website: http://vproject.ro/ vProject Forum: under developing vProject Panel: under developing vProject Discord: https://discord.gg/bxCsR94 Are you ready for a new EXPERIENCE?
×
×
  • Create New...